Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp de la Survivor România!

daniela iliescu culita sterp
Daniela Iliescu i-a pregătit o surpriză de proporții iubitului ei

Daniela Iliescu i-a pregătit iubitului ei o surpriză specială pentru când se va întoarce de la Survivor România 2021. Oare ce va spune Culiță Sterp când va vedea?

Daniela Iliescu se pregătește să aducă pe lume un băiețel, primul copil al lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Iubita artistului s-a gândit că ar fi bine să-i pregătească o surpriză iubitului ei, pentru atunci când va reveni în țară din Republica Dominicană.

Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp de la Survivor România

Daniela Iliescu este mai entuziasmată ca oricând, având în vedere că peste foarte puțin timp își va strânge în brațe micuțul pe care îl iubește necondiționat. 

Pentru a face o mică schimbare în casă, iubita lui Culiță Sterp a dorit să pună într-una din camere un tapet similar cu jungla din Republica Dominicană, asta pentru a-i aminti artistului de viața dusă departe de România. 

Citeste si: Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni la Survivor România

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

daniela iliescu surpriza pentru culita sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Se pare că fanii cuplului au observat acest detaliu și i-au lăsat Danielei Iliescu extrem de multe mesaje pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, despre scandalul dintre Ștefan și Sebastian: "Acolo este o chestie și de orgoliu"

”Pare ca are o semnificație 👏 E un tapet frumos si care cred eu ca duce mult spre jungla in care se afla Culita.

🌴🌿🌱☺️🍀/ Foarte frumos tapetul, dar și tu.... ❤️/ Ai un tapet foarte frumos! Sarcină ușoară în continuare,ești superbă.❤❤❤/ Foarte frumos tapetul ,iar tu o mămică frumoasă și fericită!!🥰🥰/ Foarte frumos tapetul,dar când o sa-l vadă Culță il va da jos satul de atâta junglă😂😂😂.Ești o gravida superbă/ Culita va face alergie la el 😂😂😂”, au fost câteva dintre mesaje.

daniela iliescu mesaj culita sterp
Daniela Iliescu este răsfățată de fratele ei cât timp Culiță Sterp lipsește[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Recent, Daniela Iliescu a postat mai multe fotografii în care apare cu burtica de gravidă, asta pentru a-și aminti momentele prețioase din sarcină, după ce va naște.

”Copilul ăla o sa fie atâta de frumos, ceva normal la ce părinți are 🥺❤️/ O femeie în apogeul frumuseții! Naștere ușoară și multă sănătate!❤️/ Tu, frumoaso !!!❤️ Sarcina usoara si curaj pt tot ce urmeaza !🙌/ Minunată și extrem de frumoasă❤️ te pup și încă o dată sacină ușoară”, au scris fanii Danielei Iliescu în dreptul pozelor cu burtica de gravidă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Maria și Albert de la Războinici, surprinși în tandrețuri la Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies