Descoperă puterea zațului de cafea! Trucuri uimitoare pentru a curăța vasele murdare fără efort

Descoperă puterea zațului de cafea! Trucuri uimitoare pentru a curăța vasele murdare fără efort
Descoperă puterea zațului de cafea! Trucuri uimitoare pentru a curăța vasele murdare fără efort

Secretul zațului de cafea presărat peste vasele murdare este des folosit de gospodinele care sunt mereu in căutare de noi trucuri pentru a-și păstra o bucătărie impecabilă.

Mulți dintre noi știm cât de folositor poate fi zațul de cafea în viața de zi cu zi atât pentru ten, sănătate, cât și pentru bucătărie. Iată secretul zațului de cafea presărat peste vasele murdare!

Secretul zațului de cafea peste vasele murdare

Descoperă puterea zațului de cafea! Trucuri uimitoare pentru a curăța vasele murdare fără efort[Sursa foto: Freepik]

De asemenea, pentru problemele mirosurilor neplăcute din scurgere zațul de cafea este una dintre soluții. Se toarnă o jumătate de cană de zaț de cafea în scurgere, apoi se toarnă un litru de apa.

Trucul se poate folosi oricând apare această problemă.

Proprietățile cafelei sunt atât de utile încât pot îndepărta și absorbi orice miros nedorit din oricare altă încăpere. Pentru mirosurile persistente din frigider, din baie, cât și de lângă coșurile de rufe cafeaua poate fi pusă într-un recipient deschis și lăsată să acționeze. Un alt secret pentru gospodinele care obișnuiesc să spele vase manual, sau pentru cele care consumă la masă alimente cu un miros puternic precum cele lăsate de la usturoi, ceapă, pește poate fi ușor eliminat prin frecarea cu un pumn de cafea măcinată,

și apoi limpezită cu apa caldă.

Citeste si: Ce se pune în cafea, pentru a ieși ca la cafenea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum sa ai o digestie usoara si un abdomen plat

Moduri noi de folosire a zațului de cafea

Tot în bucătărie descoperim noi moduri prin care curățarea oalelor și tigăilor nu a fost niciodată mai ușoară. Așadar, secretul constă în a pune câteva lingurițe pe zonele care necesită curățare, ca mai apoi frecat bine cu o cârpă. Zațul va îndepărta cu ușurința petele, datorita proprietăților sale.

Însă, mai poate fi folosit si pentru curățea cu ușurință a blaturilor de bucătărie, cât și a frigiderului și aragazului.

Zațul de cafea se amestecă cu puțin detergent de vase, și se freacă foarte bine cu un burete. De asemenea, tot cu un burete cu zaț de cafea pot fi acoperite și crăpăturile mici din lemnul închis la culoare.

Zațul de cafea este util și pe partea de gradină, fiind folosit ca îngrășământ pentru plante, mai ales pentru cele care au nevoie de aciditate. Acest truc poate ține pisicile departe de plante, datorită mirosului său.

Utilizările pentru gradină și casă pot salva mult timp gospodinelor, însă folosirea zațului de cafea pentru înfrumusețare este un plus. Zațul de cafea este recunoscut drept un exfoliant natural anticelulitic, ce lasă pielea fermă si catifelată. De asemenea, poate fi folosit în timpul unui duș, combinat cu un ulei de cocos sau chiar cu gelul de duș preferat. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zațul de cafea trebuie lăsat să acționeze timp de cinci minute, cu puțină apă pentru un efect spectaculos. Rezultatul elimină mirosurile neplăcute cauzate de produsele alterate, sau a celor cu un miros mai persistent. 

Citeste si: Cum să adormi mai repede. Trucul pentru un somn rapid și odihnitor

Descoperă puterea zațului de cafea! Trucuri uimitoare pentru a curăța vasele murdare fără efort[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cum se prepară cafeaua la ibric, pentru a nu ieși amară



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies