Doliu în familia fostei concurente de la Survivor România. Războinica și-a pierdut bunica

romina geczi doliu
Romina Geczi și-a pierdut bunica și se află în doliu

O fostă Războinică de la Survivor România 2021 este în doliu, asta după ce bunica ei a trecut în neființă.

Romina Geczi, fosta Războinica de la Survivor România 2021, trece prin momente cumplite asta după ce bunica ei s-a stins din viață. 

Doliu în familia fostei concurente de la Survivor România. Războinica și-a pierdut bunica

Romina Geczi, Războinica ce a părăsit show-ul Survivor România 2021 mult prea devreme, trece prin clipe îngrozitoare. Fosta concurentă și-a pierdut bunica și a postat câteva mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Chiar dacă a avut un parcurs destul de scurt pe traseele din Republica Dominicană, Romina Geczi a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de fani în online, acolo unde este apreciată de cei care au văzut calitățile ei sportive.

Citeste si: Sorin Pușcașu a aflat planurile secrete ale lui Culiță Sterp! Ce a povestit fostul "războinic"

romina geczi doliu
Romina Geczi de la Survivor România a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare[Sursa foto: fanatik.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În dreptul unei fotografii în care apare alături de bunica ei, Romina Geczi a scris câteva cuvinte care îți taie respirația atunci când le citești, semn că tânăra chiar și-a iubit aproapele extrem de mult.

„Odihnește-te în pace, suflet pur! Mereu te voi iubi, draga mea bunică! Sufletul meu plânge”, a scris Romina Geczi.

După ce fanii au văzut că Romina suferă, i-au transmis nenumărate gânduri bune și au încercat să o îmbărbăteze, astfel că tânăra a ținut să le mulțumească tuturor pentru cuvintele frumoase.

Citeste si: Zanni, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021: "Am dat o groază de bani pe analize"

„Mulțumesc pentru încurajări și mesajele de condoleanțe pentru bunica mea. Durerea este mare, dar timpul vindecă orice”, a scris Romina.

romina geczi survivor romania 2021
Romina Geczi trece prin momente cumplite după ce și-a pierdut bunica[Sursa foto: Instagram Romina Geczi]

Chiar dacă a ieșit relativ repede din competiția Survivor România, Romina Geczi a dat dovadă de putere și determinare, având în vedere că a fost una dintre cele mai bune concurente.

„Nu mă așteptam de la Andrei, pentru că mi-a spus cu o zi înainte în față că va vota Mellina. De Mellina a spus foarte clar că este falsă și fomistă. Exact astea au fost cuvintele lui Andrei la adresa Mellinei. Mi le-a spus mie în față. I-am spus: ‘Trebuia să votezi ce mi-ai spus înainte’.

Mi-a zis ceva de genul: ‘Am făcut-o fiartă’.

La un moment dat când era eliminare de la Faimoși, țin minte că întorcea capul și zicea: ‘Ieșe Chitoșcă, iese Chitoșcă’. Eu eram conștientă că nu aveam susținători, fiind cea mai nouă. Era clar că voi pleca”, a spus concurenta după eliminare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Berna de la „Puterea Dragostei” a plecat în vacanță alături de noul iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies