Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare. “Se pare că a cedat…”

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare. “Se pare că a cedat…”
Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare. “Se pare că a cedat…”

Elena Udrea a traversat momente extrem de dificile din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Elena Udrea se confruntă cu diverse probleme de sănătate. Fostul politician a fost luată cu targa, după ce a ajuns de urgență la Spitalul din Ploiești. Se pare că probleme pe care le are și grijile au răpus-o pe aceasta. Elena Udrea a avut nevoie de îngrijiri specializate ale medicilor, iar în aceste clipe ea se află sub supraveghere medicală. 

Citeste si: Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, surprins alături de altă femeie

Elena Udrea a fost transportată pe targă la spital

În această dimineață, în jurul orei 11, Penitenciarul Târgșorul Nou s-a sesizat cu privire la  Elena Udrea, care a cerut ajutorul personalului închisorii. Fostul ministru s-a plâns despre faptul că nu se simte bine, și că are nevoie de asistență medicală.

Mai apoi, femeia a leșinat din cauza stării precare de sănătate, însă o ambulanță a ajuns rapid la penitenciar. În momentul în care autospeciala a ajuns la penitenciar, Elena Udrea își revenise deja din starea de leșin, medicii spunând că este conștientă. Doctorii au preluat-o pe „Blonda de la Cotroceni”, și au transportat-o la secția UPU a unității medicale de Urgențe din Ploiești. 

Citeste si: „Interesul este al tuturor”. Elena Udrea a vorbit despre munca în penitenciar

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Ce veste a dat Avocatul Poporului pentru Elena Udrea. Este informația momentului

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru o femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanță cu medic. La sosirea ambulanței, pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare”, arată SAJ Prahova.
Fostul politician a ajuns în cele din urmă pe targă la spital. În acest moment, medicii îi fac câteva investigații pentru a afla cu exactitate ce se întâmplă cu fostul ministru. Din cauză că Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșor, unde este nevoită să ispășească pedeapsa de șase ani de închisoare cu executare pe care a primit-o în dosarul Gala Bute, Udrea a fost însoțită la spital de mai mulți oameni ai legii, care o păzesc.

Citeste si: Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa! Cele două s-au întâlnit pentru prima dată după 3 luni

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citeste si: „M-a acceptat în toate formele mele”. Denise Rifai, dezvăluiri din copilăria ei. Ce relație a avut cu părinții

Adrian Alexandrov, declarații după ce a aflat vestea cum că Elena Udrea este la spital

Iubitul Elenei Udrea a declarat că a fost înștiințat de către personalul penitenciarul de faptul că iubita lui are câteva probleme de sănătate și că nu a apucat încă să vorbească cu ea, astfel că a fost nevoie de transportarea acesteia la un spital din afara penitenciarului unde este încarcerată.

Acesta a mai menționat că Elena Udrea traversează clipe grele în închisoare, deoarece este departe de familie, copil, și de ideea de a i se face dreptate.

„Mi s-a adus și mie la cunoștință de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiești. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că înțeleg că s-a întâmplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!”, a declarat Adrian Alexandrov, pentru Romaniatv.net

Citeste si: „A fost eliberată de instanță”. Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, surprins alături de altă femeie

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce veste a dat Avocatul Poporului pentru Elena Udrea. Este informația momentului

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies