,,Era semnată de mâna Reginei”. Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a

,,Era semnată de mâna Reginei”. Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a
,,Era semnată de mâna Reginei”. Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a șocat mulți britanici și nu numai. Chiar în ziua în care s-a stins din viață, un cuplu din Anglia a primit o scrisoare din partea acesteia cu ocazia aniversării a celor 60 de ani de căsnicie. Cei doi au rămas absolut șocați, deoarece nu se așteptau la un asemenea gest.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, pe data de 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Mulți oameni au rămas de-a dreptul uimiți la cele auzite, deoarece nimeni nu se aștepta. Monarhul obișnuia să trimită cuplurilor care împlinesc 60 de ani de căsnicie câteva cuvinte frumoase.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă, care nu poate fi deschisă până în anul 2085. Cui îi este adresată

Un cuplu britanic a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a

Un cuplu din Anglia, care tocmai împlinise 60 de ani de căsnicie a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a, chiar în ziua în care a decedat. Întreaga familie se afla la masă și era foarte tristă la cele auzite, iar după ce au deschis mai multe felicitări pe care le-au primit, ce doi au găsit-o și pe cea a monarhului.

După ce au aflat că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, Terry și Joe au deschis felicitările primite cu ocazia aniversării de 60 de ani de căsnicie. Faptul că au primit una chiar de la monarh i-a șocat de-a dreptul, deoarece nu se așteptau.

Citeste si: Britanicii sunt sfătuiți să nu mai aducă ursuleți de plus sau baloane, în semn de omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Ce a declarat asociația ,,The Royal Parks”

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce le-a transmis Reginei Elisabeta a II-a

Tricia și Ray Pont, cei doi îndrăgostiți, care au împlinit 60 de ani de căsnicie chiar în ziua morții monarhului, au deschis felicitarea primită și au descoperit că era din partea Reginei Elisabeta a II-a, care îi felicita cu ocazia împlinii celor 60 de ani de căsătorie.

Se pare că scrisoarea a ajuns mai târziu decât trebuia, din cauza unei greve pe care au avut-o poștașii din Marea Britanie.

Regina Elisabeta a II-a le-a transmis că este foarte încântată să știe că cei doi își sărbătoresc aniversarea nunții de diamant pe 8 septembrie 2022.

„Sunt atât de încântată să știu că vă sărbătoriți aniversarea nunții de diamant pe 8 septembrie 2022.

Vă trimit felicitările mele și vă urez cele mai bune gânduri pentru o ocazie atât de specială. Domnului și doamnei Joseph Wilkin”', a fost mesajul monarhului.

Cei doi au fost devastați de mesajul primit. Tricia a povestit că felicitarea avea pe copertă o fotografie a reginei în balconul Palatului Buckingham, făcută cu ocazia Jubileului de Diamant. Atunci Regina sărbătorise 60 de ani pe tronul Marii Britanii.

Cei doi au fost devastați, după ce au citit scrisoarea, iar Tricia a povestit că pe coperta felicitării era o imagine cu Regina Elisabeta a II-a în balconul Palatului Buckingham, făcută cu ocazia Jubileului de Diamant. În acel moment monarhul sărbătorise 60 de ani pe tronul Marii Britanii.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Tricia a declarat că înseamnă foarte mult pentru ei și că mesajul a fost semnat chiar de mâna Reginei Elisabeta a II-a.

 „Am fost absolut devastați. Înseamnă atât de mult pentru noi. Avea un mesaj drăguț înauntru și era semnată de mâna reginei', a declarat Tricia.

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după decesul ei. Colecția este una de-a dreptul impresionantă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies