„Eu am îmbătrânit frumos și nici că mă dau pe unul mai tânăr!” Gheorghe Turda, despre intervențiile estetice ale artistelor! Ce a spus despre Elena Merișoreanu

„Eu am îmbătrânit frumos și nici că mă dau pe unul mai tânăr!” Gheorghe Turda, despre intervențiile estetice ale artistelor! Ce a spus despre Elena Merișoreanu
„Eu am îmbătrânit frumos și nici că mă dau pe unul mai tânăr!” Gheorghe Turda, despre intervențiile estetice ale artistelor! Ce a spus despre Elena Merișoreanu

Gheorghe Turda a vorbit despre intervențiile estetice ale artistelor.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai asumați interpreți de muzică populară de la noi din țară, care niciodată nu s-a sfiit să spună clar și răspicat ceea ce gândește, fără să se teamă că poate ar putea deranja pe cineva.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când folcloristul a vorbit despre intervențiile estetice ale vedetelor din zilele noastre.

Ce părere are Gheorghe Turda despre intervențiile estetice?

Citește și: „Nu mă mai hazardez. Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient.” Gheorghe Turda, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce face artistul, de când este un bărbat singur?

Gheorghe Turda, despre intervențiile estetice ale artistelor! Ce a spus despre Elena Merișoreanu?
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „A rămas corigent de șapte ori. Era prieten cu paharul. Face pe teoreticianul și marele dascăl.” Gheorghe Turda, atac dur la adresa lui Grigore Leșe. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi?

Printre artistele care au apelat la intervenții estetice se numără și feblețea lui Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu. Deși este la curent cu modificările artistei, Gheorghe Turda nu este de acord cu acestea. Chiar dacă nu susține astfel de proceduri, folcloristul a preferat ca de data aceasta să nu fie dur cu persoanele care au apelat la astfel de modificări.

Nu intru în discuții despre operațiile estetice ale Elenei Merișoreanu, mi-a fost și colegă, nu comentez aspectul fizic al cântăreților.

Pe banii lui, fiecare își face ce vrea. Dacă bărbații n-au ceva să-și pună, dacă femeile au nevoie să-și dea ceva jos să-și dea, e alegerea fiecăruia! Iar despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam, și ele operate estetic, ce să spun? Sunt mult prea tinere față de nivelul meu de cultură și nu mă interesează ce fac ele! ”, a menționat Gheorghe Turda pentru Playtech Știri.

Cum se menține Gheorghe Turda în formă?

Gheorghe Turda, despre intervențiile estetice ale artistelor! Ce a spus despre Elena Merișoreanu?
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În ceea ce-l privește pe artist, Gheorghe Turda a declarat că este foarte mulțumit de felul în care arată, iar acest lucru se datorează stilului de viață sănătos pe care acesta l-a adoptat. Mai mult decât atât, interpretul de muzică populară a nominalizat-o pe Ștefania Rareș ca fiind cea mai frumoasă interpretă de muzică populară.

„Eu am îmbătrânit frumos și nici că mă dau pe unul mai tânăr! Am grijă de mine, îmi fac mereu analizele, mai iau vitamine, mănânc sănătos, acesta este secretul meu.

Iar dintre solistele de muzică populară cea mai frumoasă este, și acum, Ștefania Rareș. La vârsta dânsei, de 80 de ani, nu are nicio operație estetică sau injecții, este o frumusețe naturală 100%! În tinerețe era, ce mai, o superbitate! Era Miss!”, a mai menționat Gheorghe Turda pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu mai mănânc cinci zile nimic! Am meniu. Mănânc exact cântărit tot ce am nevoie.” Anamaria Prodan, secretul unei siluete de invidiat! Cum se menține impresara în formă?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies