EXCLUSIV! Interviu Alduts Sherdley: "Sunt un om extrem de puternic și mi-am demonstrat-o de atâtea ori până acum, dar uneori, pur și simplu obosim și trebuie să ne luăm un moment de respiro."

EXCLUSIV! Interviu Alduts Sherdley:
EXCLUSIV! Interviu Alduts Sherdley: "Sunt un om extrem de puternic și mi-am demonstrat-o de atâtea ori până acum, dar uneori, pur și simplu obosim și trebuie să ne luăm un moment de respiro."

Alduts Sherdley este una dintre cele mai interesante apariții de pe scena urbană. Artista s-a lansat pe piața muzicală în anul 2018. Aflați din rândurile următoare cu ce fel de probleme s-a confruntat de-a lungul timpului, dar şi ce meserie a avut în trecut.

Alduts Sherdley a oferit un interviu în exclusivitate pentru  Kfetele.

Kfetele: Cine este, de fapt, Alduts Sherdley? Care este numele tău din buletin?

Numele meu este Aldulescu Marta.

Kfetele: Cum te-ai lansat pe piața muzicala din România?

Am lucrat constant până când m-a contactat Lu-K Beats, iar de atunci toată cariera mea și-a dat level up total.

We love Seek Music. 🖤

Kfetele: Povestește-mi despre cea mai frumoasă amintire pe care o ai din copilăria ta. Cum erau vacanțele tale la malul marii?

Cele mai frumoase amintiri din copilăria mea sunt cele în care părinții mei veneau acasă din străinătate. Am crescut fără ca aceștia să fie prea mult prin preajma mea și uneori realizez cât și cum acest lucru și-a pus amprenta asupra mea ca individ.

Am fost născută și crescută în Constanța, deci automat cam toată viața mea a fost o vacanță la malul mării, unde am dus relația mea cu ea, la un nivel foarte profund spiritual. Sunt îndrăgostită de Marea Neagră și am să îi iubesc valurile, nisipul, suflul și muzica la infinit.

Citește și: EXCLUSIV! Interviu Minelli: "Nu aş putea trece peste trădare şi minciună."

interviu alduts shirley

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: EXCLUSIV! Interviu Andreea Stravoiu: "Sunt destul de radicală atunci când vine vorba de comportamentul partenerului și asta pentru că îmi doresc să primesc ceea ce ofer."

Kfetele: Puține persoane știu faptul că tu studiezi muzica.

Cum ai făcut această alegere?

Am urmat câteva lecții de canto și chitară în copilărie, însă am renunțat la ele după scurt timp, iar în 2019 am reluat canto-ul, dar nu prea am trecut pe la teorie muzicală, spre rușinea mea.

Kfetele: După aparițiile pe care le-ai afișat in videoclipuri sau in concursurile muzicale, pari o persoană care are mare grijă de înfățișare.

Ești atentă la alimentație? Îți place sa gătești?

Încerc să arăt pe cât de bine pot eu, în orice apariție. De obicei eu mă ocup de toate ținutele mele, mă machiez sau îmi fac părul singură, pentru a fi 100% sigură că îmi place tot. Îmi place să gătesc, însă nu pot spune că sunt neapărat atentă la alimentația mea mereu, deși ar trebui, pentru că îmi doresc să iau în greutate.

Kfetele: Până la vârsta de 24 de ani, ai trecut prin momente grele, care să te împiedice pe drumul profesional?

Cu siguranță au fost multe momente dificile pentru mine despre care nu am vorbit niciodată prea mult, probabil acum fiind prima oară când am să deschid public puțin cutia cu emoții și trăiri personale. M-am confruntat și mă confrunt cu anxietate și episoade de depresie.

Acestea apar în momentele în care am nevoie de echilibru, încât să mă destabilizeze și să-mi pierd concentrarea pe plan profesional. Cu toate astea, mă descurc foarte bine în a mă menține sănătoasă și îngrijită, pe orice plan, de la fizic, la mental. Pot face față oricărei probleme. Sunt un om extrem de puternic și mi-am demonstrat-o de atâtea ori până acum, dar uneori, pur și simplu obosim și trebuie să ne luăm un moment de respiro.

Citește și: EXCLUSIV! Interviu Teo Trandafir: "Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta..."

Kfetele: Cu ușurință, se poate observa că ai un machiaj aparte. Cât durează să îl realizezi? Există vreun produs care nu lipsește din trusa ta de machiaj? 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Un machiaj de al meu durează în jur de 35 minute să îl realizez și poate dura mai mult, dacă vreau să fiu puțin mai extra, decât de obicei. Nu concep un machiaj full face fără nelipsitul meu ruj maro. Sunt puțin dependentă de el.

Kfetele: Aș vrea să îmi spui care sunt cele patru piese vestimentare preferate din garderoba ta. Ce stil vestimentar abordezi în viața de zi cu zi? 

  • Kimono negru și lung
  • Crop top negru
  • Șapca
  • Fusta mea gri pe care o leg cu un elastic sub buric

De obicei în viața mea de zi cu zi, mă îmbrac foarte larg, lowkey, sport și lejer. Mă regăsești în zona de tomboy când sunt pur și simplu la o plimbare prin oraș etc., probabil nici să nu mă recunoști dacă trecem unul pe lângă celălalt pe stradă.

Kfetele: Dacă nu ai fi fost artistă, ce meserie ai fi ales?

Nu știu sigur, dar cel mai probabil m-aș fi ocupat de un salon beauty. Este puțin clișeic acest răspuns din partea unei fete, dar eu de acolo am plecat, cu asta m-am ocupat în trecut și mi-a plăcut. Se poate vedea pe mine cumva această pasiune pentru estetic.

Kfetele: Ce gen de muzica abordezi cu ușurință? 

Îmi vine la mână foarte ușor să cânt muzică soul/neo-soul/trap-soul, R&B, jazz, indie. Am ascultat și urmărit cu atenție genurile acestea așa că mi-am conturat stilul vocal și skill-ul de song-writer în jurul lor.

Kfetele: Daca într-o zi ai avea ocazia să cânți cu un artist internațional, pe cine ai alege?

De fiecare dată aleg câte un artist diferit pentru această întrebare, deoarece am mai mulți preferați. De data aceasta am să o aleg pe Jillian Hervey (LION BABE). Mi se pare foarte versatilă alături de producătorul ei, calitate pe care eu una, o apreciez enorm la un artist. Pe lângă asta, are un timbru vocal spectaculos, puternic, plin de soul și are niște piese cu un sound destul de unic ei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Secretul pentru un chec pufos. Ai nevoie de câteva ingrediente!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies