Felicitări de 1 Iunie pentru copii. Cele mai frumoase poze, mesaje și urări de Ziua Copilului

1 iunie ziua copilului
1 iunie ziua copilului

Află din acest articol care sunt cele mai frumoase mesaje, imagini și urări de Ziua Copilului.

1 iunie este o zi extraordinară, specifică jocurilor, activităților amuzante și bucuriei, fiindcă sărbătorim copiii. Micuții aduc fericire și zâmbete societății și merită să fie sărbătoriți cât mai frumos. Nu este de mirare că Ziua Copilului este în prima zi de vară, fiindcă acesta este anotimpul pe care îl așteaptă toată lumea, plin de bucurie și momente frumoase.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei de mesaje pe care să le transmiți copiilor, dar și idei de felicitări pe care să le oferi în dar.

Felicitări speciale de 1 Iunie pentru copii

Citește și: Cum să ai un somn odihnitor: 9 sfaturi pentru a reduce trezirile nocturne frecvente

felicitari de 1 iunie
Felicitări 1 iunie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Stabilitate emoțională în relații: 4 semne revelatoare ale atașamentului sigur și importanța lor în interacțiunile adulților

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cu siguranță cel mai frumos cadou pe care i-l putem oferi unui copil este timpul de calitate petrecut cu acesta. Indiferent ce alegi să îi oferi cadou, fie că vorbim de o jucărie, o haină, o carte sau o activitate pe care să o faceți împreună, asigură-te că îi atașezi și o felicitare. În acest mod, peste ani de zile î i va rămâne amintire mesajul frumos pe care I l-ai scris și își va aminti ce moment special a existat.

De asemenea, o activitate foarte interactivă poate fi aceea de a crea împreună felicitarea. Una dintre felicitările cu care îi impresionezi pe copii este cea cu personajele preferate din desenele animate. Așadar, ai o varietate de opțiuni din care să alegi. De asemenea, o altă idee este să creezi o felicitare cu imagini cu voi doi, sau cu el de la vârsta aceea.

Mesaje frumoase pentru copii

mesaje de 1 iunie
Mesaje de 1 iunie[Sursa foto: freepik]

În viața aproape fiecărui om există un copil special, fie că vorbim se un verișor, nepot, frate, fin sau chiar propriul copil. Indiferent de acest aspect, este important să nu uităm să petrecem timp cu micuții, dar și să le arătăm dragostea pe care le-o purtăm. Iată câteva mesaje frumoase pentru copii, prin care să ne arătăm iubirea față de ei:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

  • „La mulți ani, puișor! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de multe dulciuri și distracție!" "La mulți ani, micuțule! Sper să ai o zi plină de zâmbete și joacă!"
  • „La mulți ani, copil frumos! Fie ca această zi minunată să fie cel puțin la fel de frumoasă precum zâmbetul tău.
  • „La mulți ani de 1 iunie! Fie ca ziua ta să fie plină de surprize plăcute și aventuri minunate!" "Sper să ai o zi de neuitat, plină de râsete și momente fericite! La mulți ani de Ziua Copilului!"
  • „Ești o rază de soare în viața mea și îți mulțumesc pentru faptul că exisți! La mulți ani de Ziua Copilului
  • „Astăzi este ziua ta! Să te distrezi și să ai parte de o zi de neuitat! La mulți ani de 1 iunie!"
  • „La mulți ani, copile drag! Să te bucuri din plin de fiecare moment și să ai parte de multă iubire și veselie!"

Urări de 1 Iunie pentru copii de toate vârstele

felicitari de 1 iunie pentru copii
Felicitări de 1 iunie pentru copii[Sursa foto: freepik]

Se spune că toată viața ar trebui să ne păstrăm o doză de copilărie în noi, pentru a privi viața mai veseli. De asemenea, se consideră că de la 18 ani ești adult. Cu toate acestea, știm că părinții o să ne considere toată viața copiii lor. Așadar, iată câteva urări de 1 iunie, potrivite pentru toate vârstele:

  • „Indiferent de vârstă, păstrează-ți gingășia și frumusețea de acum. La mulți ani de 1 iunie!”
  • „Viața este mai frumoasă colorată, așa că bucură-te cât mai mult de copilărie. La mulți ani de iunie!”
  • „Adult vei fi mereu, însă copil doar o scurtă perioadă de timp. Bucură-te de aceste momente magice. La mulți ani de Ziua Copilului!”
  • „La mulți ani tuturor copiilor! Să aveți parte de o zi magică, plină de bucurii și iubire!"

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

9 lucruri pe care toate cuplurile ar trebui să le facă o dată pe an. Activități de cuplu menite să vă consolideze relația

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies