“Fetele noastre sunt la fel de norocoase.” Anca Serea și Adi Sînă, dezvăluiri despre afacerea care le aduce milioane de euro

“Fetele noastre sunt la fel de norocoase.” Anca Serea și Adi Sînă, dezvăluiri despre afacerea care le aduce milioane de euro
“Fetele noastre sunt la fel de norocoase.” Anca Serea și Adi Sînă, dezvăluiri despre afacerea care le aduce milioane de euro

Ce afacere au clădit Anca Serea și Adi Sînă? Iată ce business le aduce sume de bani de-a dreptul impresionante!

Anca Serea și Adi Sînă se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia pot spune cu ușurintă despre ei că sunt împliniți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cei doi cresc împreună 6 copii, și au reușit să aibă o familie minunată și foarte apreciată. Anca Serea și Adi Sînă se bucură amândoi de cariere de succes, iar încasările mari nu întârzie să apară.

Ce business conduc împreună Anca Serea și Adi Sînă

În afară de muzică și televiziune, Anca Serea și Adi Sînă au pus bazele unei afaceri de milioane de euro. În urmă cu 3 ani, au creat un business cu produse cosmetice organice. Produsele cosmetice sunt de o calitate înaltă, cu ingrediente naturale. În prezent, Anca Serea și Adi Sînă se ocupă de acest business, fiind cel mai important proiect pentru ei.

Anca Serea și Adi Sînă au făcut recent câteva dezvăluiri despre afacerea lor, dar au povestit și câtă popularitate a căpătat business-ul lor pe piață. Anca Serea și Adi Sînă au lansat de curând un nou produs, de care sunt foarte mândri.

„E un produs care a căpătat destul de multă popularitate și chiar putem spune că este un produs «cheie» în catalogul nostru.

Între timp, am dezvoltat și alte produse. Spre exemplu, am lansat colecția «Serea organic».”, a declarat Adi Sînă pentru ego.ro.

Citește și: “M-ai invitat pe mine sau pe el?” Anca Serea, reacție bizară când a fost întrebată despre Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă, dezvăluiri despre afacerea care le aduce milioane de euro[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Nu medicina clasică m-a ajutat.” Anca Serea, declarații despre încă un copil

Anca Serea, mulțumită de produsele lansate

Anca Serea este foarte mândră de noua sa afacere, și se implică mult în testarea tuturor produselor pe care urmează să le lanseze. În ultimul timp, ea împreună cu soțul ei au scos pe piață un nou produs care conține substanțe naturale și organice.

„Am făcut această colecție cu un producător italian care are cultură de aloe vera organică și de măslini. Avem niște produse senzaționale. Au certificări organice, ceea ce este un lucru foarte important. Am făcut două produse în colecția «Serea organic». Un ser cu hialuronic și o cremă hidratantă cu aloe vera organică și cu măslini, cu hialuronic, cu moleculă mică. Foarte multe lucruri și foarte bune produse anti-aging, de hidratare, care pot fi folosite și de un ten sensibil, chiar și un ten cu probleme.”

, a mărturisit prezentatoarea TV.

Citește și: ,,În viața mea nu este mereu soare”. Anca Serea, cu ochii în lacrimi. Ce a declarat soția lui Adi Sînă pe rețelele de socializare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anca Serea și Adi Sînă, dezvăluiri despre afacerea care le aduce milioane de euro [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Ce se întâmplă în mariajul celor doi

Totodată, Anca Serea a mărturisit faptul că fiica sa cea mare, Sarah, îi folosește produsele lansate.

„Fetele noastre sunt la fel de norocoase ca mine. Sarah are un ten foarte frumos, deși este adolescentă. Folosește șamponul, folosește balsamul. Toată familia folosește produsele de păr. Ea nu este cu bronzul, nu-i place tenul bronzat, din contră, se apără de tot ceea ce înseamnă soare. Mai folosesc gelul de duș organic. Cam atât. Sarah are 15 ani și eu nu încurajez. Dacă nu au probleme, date de acnee, să nu folosească creme din adolescență.”, a mai spus Anca Serea, pentru sursa citata.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Ce se întâmplă în mariajul celor doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies