Fiica lui Ilie Năstase are probleme cu banii. Femeia a făcut declarații cutremurătoare despre relația cu tatăl ei

Fiica lui Ilie Năstase are probleme cu banii. Femeia a făcut declarații cutremurătoare despre relația cu tatăl ei
Fiica lui Ilie Năstase are probleme cu banii. Femeia a făcut declarații cutremurătoare despre relația cu tatăl ei

În urmă cu ceva timp, una dintre fiicele lui Ilie Năstase a recurs la un gest pe care mulți l-au judecat. Charlotte și-a deschis un cont pe un site destinat adulților. Femia a povestit că a ajuns într-o situație disperată, în care avea probleme financiare.

Fiica fostului tenismen a făcut declarații uimitoare despre relația cu tatăl ei, dar și despre situația prin care a trecut de-a lungul timpului

Ilie Năstase nu și-a ajutat niciodată fiica cu bani

charlotte nastase
Charlotte Nastase[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat. Trucul simplu și eficient pe care trebuie să îl încerci

Pentru a se putea întreține, Charlotte Năstase a decis să își deschidă un cont de socializare destinat adulților. În acest mod, femeia ar putea câștiga mai mulți bani. Această veste a fost șocantă, deoarece cu toții credeau că tatăl ei o va ajuta financiar. Charlotte rupe tăcerea și mărturisește că relația pe care o are cu tatăl ei nu este una bună. Femeia nu l-a mai văzut pe Ilie Năstase de la vârsta de 18 ani, iar în prezent are 32 de ani.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.”,

a spus Charlotte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiica lui Ilie Năstase a mărturisit că nici fratele sau mama ei nu sunt într-o situație bună cu banii, însă nu a oferit mai multe detalii.

Amalia Năstase a susținut-o pe Charlotte Năstase să își deschidă cont pe site-ul pentru adulți

charlotte nastase site pentru adulti
Charlotte Năstase[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Fata lui Ilie Năstase a locuit în România timp de 4 ani, în copilărie. Charlotte spune că singurele persoane care i-au fost alături erau bona ei și Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase. Charlotte a declarat că Amalia a susținut-o cu privire la decizia de a își câștiga bani prin intermediul site-ului de adulți.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe Onlyfans și m-a încurajat.

Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani.”, a povestit femeia.

Ilie Năstase are cinci copii

Fostul tenismen a avut mai multe soții, printre care și cinci copii. Charlotte nu este fiica biologică a lui Ilie, deoarece ea și Nicholas au fost adoptați de către Ilie Năstase și cea de-a doua lui soție, Alexandra King.  Primul său copil biologic îl are cu Dominique Garzia, un fotomodel de origine franco-belgiană.

În 2004, tenismenul s-a căsătorit cu AmașAmalia Năstase, cu care are doi copii, Alessia și Emma.

Citeste si: Cine este Simona Halep. "Acum iubesc tenisul din nou”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Când văd că ceva nu este în regulă îi spun”. Ce fel de relație are Laurențiu Duță cu fiica lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies