Florin Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Ce relație există, de fapt, între el, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea? „E vorba de un parteneriat aici.”

Florin Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Ce relație există, de fapt, între el, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea? „E vorba de un parteneriat aici.”
Florin Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Ce relație există, de fapt, între el, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea? „E vorba de un parteneriat aici.”

Florin Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o are cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu formează un trio de excepție, care de-a lungul timpului au reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul emisiunilor televizate, dar și cu ajutorul preparatelor gustoase pe care le gătesc. Astfel, cei trei chefi se pregătesc pentru revenirea pe micile ecrane, iar cu ocazia acestui eveniment, chef Florin Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi colegi de breaslă.

Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în spatele camerelor de filmat?

Citește și: “Eu, în România, niciodată nu am putut să am o viață socială ca bucătar. Foarte greu aveam o zi liberă.” Chef Florin Dumitrescu, despre viața din bucătărie și despre regulile implementate bucătarilor

Florin Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Ce relație există, de fapt, între el, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea?
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Eu am învățat în Italia o chestie! Nu bea niciodată o cafea la restaurant, intră la cafenea.” Chef Florin Dumitrescu a explicat de ce nu este bună cafeaua de la restaurante

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cunoscutul bucătar a dezvăluit că între el și cei doi colegi este vorba de un parteneriat mai de grabă decât de o prietenie.

Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din-astea de prietenie.

E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționează.

”, a mărturisit Florin Dumitrescu pentru Unica.ro.

Florin Dumitrescu, despre bucătăria românească

Florin Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Ce relație există, de fapt, între el, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea?
Florin Dumitrescu[Sursa foto: Instagram]

Invitat în cadrul podcastului „ZUnivers”, Florin Dumitrescu a abordat și subiectul bucătăriei românești, despre care spune că se formează odată cu orice român, care ajunge să mănânce mâncare din România într-o familie românească. Astfel, printre preparatele românești se numără ciorbele, sarmalele, checurile, plăcintele și cozonacii.

Bucătăria românească poate să însemne orice ai mâncat în copilărie implicit și este bucătărie românească pentru că tu ai mâncat-o în România, într-o familie de români, indiferent ce etnie, o mâncare cu spirit tradițional. Ciorbe, sarmale, checuri, plăcinte, cozonaci. Astea sunt românești, pentru că asta îi dă identitatea, că tu ai crescut pe mâncarea respectivă. Acum vin bucătari din spate care încearcă să o facă să arate mai bine, sunt câteva cârciumi care încearcă să o facă instagramabilă .”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Care este secretul căsniciei lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea? „Mă simt foarte puternic lângă o femeie puternică. Îmi spune că se simte ca o fetiță în brațele mele.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies