Fost vicepreședinte Pfizer, despre al doilea val al pandemiei: „Nu există știință care să sugereze..."

coronavirus vaccin pfizer
dr. Michael Yeadon spune că al doilea val al pandemiei nu există

Dr. Michael Yeadon, susține că al doilea val al pandemiei nu există și că nu este nevoie de un vaccin împotriva virusului.

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și șef științific al Pfizer, este de părere că nu este necesar un vaccin împotriva COVID-19, având în vedere că al doilea val pandemic nu există.

Dr. Michael Yeadon, despre al doilea val al pandemiei

Omul de știință declară că Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE) a reușit să facă erori grave, susținând că „100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”.

Citeste si: Pacienții COVID, tratați pe holuri la Institutul "Matei Balș" din București!

Dr. Michael Yeadon susține că „SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt”.

covid pfizer vaccin
vaccinul anti-covid-19 va ajunge în România în a doua jumătate a lunii decembrie[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, Yeadon a publicat o lucrare împreună cu alți colegi care se intitulează „Cât de probabil este un al doilea val?” și în care stă scris:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„S-a observat pe scară largă că, în toate țările puternic afectate din Europa și în mai multe state din SUA, la fel, forma curbelor zilnice de deces în raport cu timpul este similară cu a noastră din Marea Britanie. Multe dintre aceste curbe nu sunt doar similare, ci aproape super impozabile.

Citeste si: Marcel Ciolacu, despre vaccinul anti-COVID-19: "Vii și minți românii..."

Din datele din Marea Britanie, Suedia, SUA și lume, se poate observa că, în toate cazurile, decesele au crescut în martie până la mijlocul sau la sfârșitul lunii aprilie, apoi au început să se reducă într-o pantă lină care s-a aplatizat în jurul sfârșitului din iunie și continuă până astăzi. Cu toate acestea, cazurile se bazează pe testare, cresc în mod sălbatic”.

Dr. Michael Yeadon este de părere că pandemia de coronavirus este imaginată doar de către cei care insistă ca societatea să rămână într-un blocaj continuu.

pandemie pfizer coronavirus
în România a fost introdusă carantina parțială din cauza pandemiei de coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Videoclipul postat de Dr. Michael Yeadon a fost eliminat de pe o rețea de socializare pe temeiul că încalcă anumite condiții.

„Desigur, oamenii merg la spital, trecând în sezonul gripal de toamnă … dar nu există știință care să sugereze că ar trebui să se întâmple un al doilea val”, a mai spus Dr. Yeadon.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Dr. Beatrice Mahler de la Spitalul Marius Nasta: „Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies