Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine! În spatele acestor kilograme se află diverse situații.”

Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine! În spatele acestor kilograme se află diverse situații.”
Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine! În spatele acestor kilograme se află diverse situații.”

Vedeta a tras un semnal de alarmă în mediul online, referitor la persoanele care judecă alte persoane după greutate.

Gabriela Cristea a fost în ultimul timp extrem de criticată pentru kilogramele în plus pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Deși înainte să rămână însărcinată avea un corp de model, acum, ajunsă la vârsta de 49 de ani, vedeta se confruntă cu probleme cu greutate, fapt care a generat numeroase critici.

Citește și: Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt: „Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi. ”

Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață? „Să mă plătească cineva că am dus astea.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gabriela Cristea, sătulă de criticile referitoare la felul în care arată

Toate aceste critici au făcut-o pe vedetă să ia atitudine și să vorbească deschis despre problemele pe care le are cu greutate. Astfel, în cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, Gabriela Cristea i-a „certat” pe toți cei care judecă un om pentru felul în care arată.

Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine.

În ce fază credeți că mă regăsesc mai mult? În cea de acum 7 ani, de dinainte să rămân însărcinată cu Victoria sau în cea de astăzi? În cea în care kilogramele erau acolo unde trebuiau, țiplă, sau astăzi când kilogramele sunt multe? Faptul că am acumulat niște kilograme nu ne face nici mai urâți, nici mai proști, nici de aruncat la gunoi, ci pur și simplu ne face, în etapa asta a vieții, așa cum suntem.
M-am hotărât să vorbesc despre acest subiect pentru că este unu tabu și în general se face bullying la adresa oamenilor care au câte kilograme în plus, de parcă creierul nostru s-ar subția odată cu apariția kilogramelor. Nu, suntem la fel de deștepți cum eram înainte și la fel de proști.

Într-adevăr, am acumulat niște kilograme, doar că în spatele acestor kilograme se află ore și ore de diverse situații, care m-au adus în această etapă a vieții.

Dacă este vreun om pe lumea asta care să creadă că vreunui gras îi este bine și se simte bine în pielea lui, vreau să vă spun că greșiți. Faptul că urcăm greu scările și obosim extrem de repede, că transpirăm mai mult, nu ne găsim haine cu care să ne îmbrăcăm. Din păcate styliștii ridică din umeri atunci când vine vorba să mă îmbrace.

Dacă este vreunul care crede că nu îmi doresc să mă întorc la persoana aceea care eram acum 6 ani, habar nu are despre ce este viața, dar nu este chiar

atât de simplu. Știu, eu mai am o șansă, pentru că nu am intrat în perioada menopauzei. Cine să ne înțeleagă, persoanele care nu au avut niciodată probleme cu greutatea? Nu o să ne înțeleagă. Până nu te lovești cu capul de situație, nu ai cum să înțelegi. Pentru niciun grăsuț nu este ușor să trăiești cu kilogramele în plus.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Cea mai bună prietenă a mea este supraponderală. Așa am cunoscut-o și nu am judecat-o niciodată pentru kilogramele pe care le are, ci pur și simplu am respectat-o și am încurajat-o. Știu de la ea cât de greu este să trăiești într-o astfel de situație. Sunt oameni care au judecat-o pentru kilograme, deși este foarte bună pe meseria pe care o are.

Dragilor, grăsuți și grăsuțe, eu sunt alături de voi. Dacă am să reușesc vreodată să mă mobilizez și să fiu atât de liniștită și să nu am atât de multă treabă încât să pot să slăbesc din nou, eu o să fiu alături de voi.”, a spus vedeta pe Facebook.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile! „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies