Gabriela Prisăcariu, anunț neașteptat pentru fani: „Bebe în burtică”. Soția lui Dani Oțil a luat prin surprindere pe toată lumea

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Partenera prezentatorului de televiziune a publicat o imagine de colecție pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas plăcut surprinși!

Gabriela Prisăcariu a publicat, în urmă cu scurt timp, o fotografie de colecție, din cea mai frumoasă perioadă pe care a petrecut-o alături de soțul ei. Vedeta a scos din raftul cu amintiri o poză de pe vremea când așteptau cu sufletul la gură să devină părinți. Ea și Dani Oțil s-au fotografiat, la vremea respectivă, într-o vacanță în Dubai, când fiul lor nu era încă născut.

Citeste si: "În ce eşti îmbrăcată tu?" Cum a reacţionat Dani Oţil când şi-a văzut soţia, în costum de baie, în curtea redacţiei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil[Sursa foto: Instagram]

„Încă nu știam ce ne așteaptă”

Vedeta și-a luat fanii prin surpindere cu ultima fotografie publicată pe Instagram. Într-un moment de nostalgie, Gabriela Prisăcariu le-a arătat tuturor o poză din 2021, dintr-o vacanță în Dubai, perioadă în care aștepta cu nerăbdare să vină pe lume fiul ei, Tiago.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Bebe în burtică. Noi încă nu știam ce ne așteaptă. Dubai 2021”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii cu soțul ei.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, jignită pe reţelele de socializare. Ce comentarii au apărut după o postare a lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină din nou părinți?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele frumoase cupuri de la noi din țară. Cei doi trăiesc o perioadă foarte frumoasă, acum că au devenit părinți pentru prima oară. Se pare că băiețelul lor, pe care l-au numit Tiago, nu va avea prea curând un frățior sau o surioară, căci cei doi nu au în plan acest lucru.

„Acum ceva timp am primit de la o prietenă de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o păpușă ce imită greutatea și morfologia unui copil de câteva luni.

Am făcut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravidă și lăuză trei sferturi din viața sa. Bulișor (n.r. – păpușa) a venit la emisiune, am pus două poze pe Instagram și atunci mi s-a spus că îmi stă atât de bine, încât a rămas soția gravidă.

Așa e când te uiți la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac.", a declarat Dani Oțil, în direct.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Dani știe de idila noastră”. Gabriela Prisăcariu, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Botezatu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj dur după ce a spus că Mihaela Rădulescu este "bunicuţă": "Dacă aş fi fost în locul tău, n-aş fi avut curaj să zic ceva"

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies