HOROSCOP FINAL DE AN 2018. La ce să renunți că să-ți meargă bine în 2019

HOROSCOP FINAL DE AN 2018. La ce să renunți că să-ți meargă bine în 2019
HOROSCOP FINAL DE AN 2018. La ce să renunți că să-ți meargă bine în 2019

Granița dintre finalul vechiului an și începutul anului nou reprezintă un moment de analiză. Te gândești la ce a fost, te gândești ce va fi. Fiecare dintre noi își spune “Un an nou, un nou eu!” și încearcă să facă schimbări mai mari sau mai mici, astfel încât anul viitor să fie cât mai bun.

Sunt o mulțime de lucruri la care poți renunta cu scopul de a fi mai fericit, mai sănătos, să duci o viață mai bună.

Poți renunta la gelozie, la invidie, la manie. Poți renunta la mâncarea nesănătoasă, la pierderea nopților, la obiceiuri toxice.

Citeste si: Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui

Astrologii au alcătuit, la final de an, o lista cu lucrurile la care fiecare zodie ar trebui să renunțe până când se termină anul 2018, astfel încât 2019 să fie mult mai bun.


HOROSCOP FINAL DE AN 2018. Berbec

Lista cu “De făcut!”

Berbecul este prima din zodiac și de aici nevoia de a fi întotdeauna Numărul 1. Din fericire, este și suficient de optimist, curajos și hotărât să fie numărul 1 în toate aspectele din viață lui. Ce-și pune în cap reușește. Acest lucru se traduce într-o lista interminabilă “De făcut!”. Are o lista pentru carieră, o lista pentru apartament, o lista pentru regimul alimentar.

Are o lista și pentru relația de cuplu. Totul este o lista “De făcut!” pentru Berbec.

Deși nu este nimic în neregulă să fii proactiv și entuziast, aceste liste se pot transformă într-o adevărată pacoste. Poți deveni obsedat de completarea acestor sarcini, de bifarea lor pe lista. Aproape că trăieșți pentru a bifa lista, nu pentru viață în sine. Renunta la aceste liste și trăiește-ți viață cu bucurie, chiar dacă poate fi haos în ea, câteodată.
S-ar putea să ai surpriză că succesul să vină mai repede.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Aceşti nativi sunt plini de ei

Alte zodii care ar trebui să renunțe la lista “De făcut!”

Nu doar Berbecul are această problema.

Fecioara dependență de muncă, disciplinatul Capricorn, perfectionistul Scorpion sunt la fel de obsedate de liste și de bifarea sarcinilor din ele.

Citeste si: Dezvăluirile lui Nostradamus pentru 5 zodii! Predicții pentru 2019. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 
HOROSCOP FINAL DE AN 2018. Taur

Pizma

Taurul este o zodie de Pământ. El are nevoie de lucruri pragmatice, practice. Este stabil și foarte responsabil. Se bucură de lucrurile mici în viață. De exemplu, fericirea pentru el înseamnă să stea liniștit pe canapea și să privească serialul sau preferat. Unul dintre defectele sale este încăpățânarea. Această încăpățânare face din Taur o persoană invidioasă, răzbunătoare, morocănoasă.

Încă îi poartă pică fetiței care i-a spus în clasa a III-a că nu scrie frumos. Încă este supărat pe toți foștii parteneri de care s-a despărțit.

Ce trebuie să faci, până la finalul anului, este să renunți la pizma. Nu mai ține supărare, iartă. Te vei simți mult mai ușurat și mai liber în 2019. Iar viață ta va fi mult mai frumoasă.

Citeste si: Cele mai norocoase zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dezastru total pentru acești angajați! Sunt predispuși la probleme grave de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies