Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile

Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile
Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile

Minerva a întocmit horoscopul pentru săptămâna 22-28 aprilie! Celebra astroloagă vine cu vești bune pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele de aer și cele de apă!

Așa arată horoscopul Minerva 22-28 aprilie

Berbec

Berbecii au nevoie de o schimbare. Aceasta va veni chiar dacă natvii se vor împotrivi, doarece ar putea interveni i în viața amoroasă, unde se va sfârși un capitol, dar se va deschide altul. Ai putea schimba chiar și locația sau starea socială. Este posibilă o schimbare de look, poate un tatuaj sau completarea garderobei cu haine de primăvară!

Taur

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la orgoliu. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt. Fii atent la sănătatea fizică, renunță la ce nu este necesar și evită viciile, în special mâncatul.

Dormi atât cât trebuie. Îți place un anumit tip de schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau o alegere în materie de modă și ție.

Citeste si: Cum să mănânci de Paște ca să nu ai probleme. 5 sfaturi eficiente de la nutriționistul Gianluca Mech!

Citeste si: Prăjitura "Noaptea de Paște"! Un desert special de sărbătoare

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paște 2019. Săptămâna Patimilor pentru trei zodii! Mare atenție la greșelile din trecut, karma nu iartă- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Greșeli pe care nu trebuie să le faci la masa de Paște! Dr Ovidiu Peneș, sfaturi pentru a preîntâmpina problemele digestive

Gemeni

Te afli la o răscruce spirituală, și nu știi ce cale să alegi. Fa-ti timp pentru introspectie si meditatie pe masura ce trebuie să iei o decizie. Sănătatea ar trebui să fie o prioritate. Nu întârzia să iei decizia necesară și să fii prudent pentru a nu fi victimă a unui accident sau a unui furt. Este un moment bun să cauți în familia, bătrânii cu înțelepciune de împărtășit.

Faci parte dintr-un grup social mai mare. Noroc cu liniștea interioară, lucrurile sunt în ordine, astfel încât să poți merge cu încredere înainte.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paște 2019. Săptămâna Patimilor pentru trei zodii! Mare atenție la greșelile din trecut, karma nu iartă - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies