Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023

Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023

Citește horoscopul 2022 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Vărsătorului.

Previziunile Horoscopului tău din februarie 2023 pentru Vărsător sunt aici: Sezonul Peștilor ar putea să îți transforme viața amoroasă. Citește horoscopul 2022 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Vărsătorului. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul complet al lunii februarie 2023.

Horoscopul Varsatorului

Bine ați venit în februarie 2023.

Sezonul tău a început luna trecută, Vărsătorule, iar luna ianuarie s-a încheiat într-o notă norocoasă pentru cariera ta. Trebuie să predai ștafeta Peștilor în această lună, dar nu te teme. Astrele aduc praf magic în viața ta amoroasă, atât la începutul, cât și la sfârșitul lunii. În primul rând, duminică, 5 februarie, luminează cerul cu o lună plină în bravul Leu și în a 7-a ta Casă a parteneriatelor. Fiecare fază a lunii este asociată cu o formă de magie, iar luna plină reprezintă manifestarea și punctul culminant.
Ca urmare, această lună plină probabil că vede o mișcare pozitivă în viața ta amoroasă sau pune în sfârșit la punct o conversație dificilă.

Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Mercur intra in Varsator

Să vorbești despre orice problemă, fie că este vorba de a cere mai mult spațiu sau de a te deschide despre fantezii, este mai ușor odată ce planeta mesager Mercur intră în semnul tău, Vărsător, sâmbătă, 11 februarie.

Cu Mercur de partea ta, orice formă de comunicare curge ca apa, nu doar cele din pat cu interesele romantice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Soarele părăsește zodia ta și intră oficial în visătorii Pești sâmbătă, 18 februarie. În timp ce oamenii asociază semnul tău, Vărsător, cu logica și distanța, Peștii este un semn de apă empatic și emoțional.

Și, ca să fiu sinceră, ai putea folosi această energie, mai ales pentru a-ți hrăni viața amoroasă. Când duminică, 19 februarie, aduce o lună nouă în Pești, fă-ți misiunea de a te deschide față de cineva în care ai încredere. Nu vă faceți griji, nu trebuie să vă pierdeți limitele, dar vedeți ce se întâmplă atunci când lăsați dragostea să intre.

Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Varsatorului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Dacă îți amintești, februarie îți aduce binecuvântări în viața amoroasă atât la începutul, cât și la sfârșitul lunii, rezervând luna februarie cu romantism, chiar dacă nu sărbătorești Ziua Îndrăgostiților.

Duminică, 19 februarie, Venus, planeta iubirii, intră în Berbecul asertiv și în a 3-a ta Casă a Comunicării. Cu Venus de partea ta, este mai ușor ca niciodată să te deschizi și să îți arăți (puțină) vulnerabilitate cu un partener, o persoană îndrăgostită sau un prieten de încredere. Așadar, notează modul în care afecțiunea și comunicarea sporită îți afectează viața amoroasă și ne vedem în martie.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies