Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”
Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil

Sora lui Culiță și a lui Iancu Sterp a cerut ajutorul urmăritorilor pe rețelele de socializare, pentru găsirea unui medic dermatolog bun.

În scurt timp, Ileana Sterp va deveni mămică pentru a doua oară, însă de câteva luni aceasta se confruntă cu o problemă de sănătate care nu se vindecă. Așadar, la scurt timp după anunțarea sarcinii cu cel de-al doilea copil, tânăra le-a mărturisit fanilor că are o problemă la unul dintre ochi. Atunci când Ileana le-a povestit fanilor despre problema sa medicală, a mai menționat că a mers la trei medici, însă specialiștii i-au dat câte un tratament diferit, toate fără vreun rezultat.

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament.Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes.”,  a scris Ileana Sterp pe InstaStory, în urmă cu ceva timp în urmă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ileana Sterp, rugăminte pentru urmăritorii săi

Totodată, Ileana Sterp a venit cu o rugăminte pentru urmăritorii săi, legată de problema pe care o are. Sora fraților Sterp, Ileana, este foarte activă pe platformele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde obișnuiește să păstreze legătura cu admiratorii săi, ținându-i la curent cu toate lucrurile din viața ei și împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și mai puțin bune.

Citeste si: Culiță Sterp, trist, în ziua în care a împlinit 30 de ani. Care este motivul

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Recent, tânăra a postat o rugăminte pe Instagram, cerându-le urmăritorilor ajutorul în a găsi un medic dermatolog bun, care să îi depisteze cu exactitate problema pe care o are la ochi, care nu îi mai dă pace. Mai mult decât atât, Ileana a mai precizat că este dispusă să meargă oriunde, doar pentru a afla care este problema, dar și pentru a se vindeca cât mai rapid.

„Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact. Este ceva... ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema. Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun.”, a scris Ileana Sterp, pe pagina personală de Instagram.

Citeste si: Ileana Sterp va lua parte la un proiect uriaș. Sora lui Culiță Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies