Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele imagini cu fetița!

ileana sterp a nascut
Ileana Sterp a publicat primele fotografii cu fetița nou-născută

Ileana Sterp a devenit mămică acum câteva zile și deja a postat primele imagini cu micuța. Cum se simte sora lui Culiță Sterp de la Survivor România?

Familia lui Culiță Sterp de la Survivor România s-a mărit cu încă un membru și nu în orice zi, chiar în Sâmbăta Mare, atunci când Ileana Sterp a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Proaspăta mămică a postat primele imagini cu micuța!

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele imagini cu micuța

Ileana Sterp este mai fericită ca niciodată de când a devenit mămică, mai exact pe 1 mai, în Sâmbăta Mare.

Sora lui Culiță Sterp și soțul ei au postat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuța fetiță.

De asemenea, Ileana Sterp a dezvăluit și numele primului ei copil, așa că pe nepoata lui Culiță Sterp o cheamă Carla-Elena Aloman.

”Marți ne-am externat și am ales să trăim experiența primei întâlniri cu tati și restul familiei din plin, așa că am uitat complet de telefon.

Aloman Carla-Elena s-a născut pe 1 mai 2021.

Citeste si: Ce le-a zis Irisha lui Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România?! "O să le povestesc"

ileana sterp fetita
Ileana Sterp este mai fericită ca niciodată de când a născut și a văzut-o pe fetița ei pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Ileana Sterp]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

🤍 După 24 de ore de travaliu și-a făcut apariția și când am văzut-o, am trăit cel mai magic moment din viața mea.

Atât de minunat compensează Dumnezeu lucrurile încât după acele dureri și clipe grele, mi-a dat să trăiesc tot ce e mai frumos și minunat în lumea aceasta. Sunt fascinata de ființa minunată care ne-a umplut casa de bucurie și fericire. 🌸 Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesajele minunate, înseamnă mult pentru noi! 🤍”, a scris Ileana Sterp.

Citeste si: Zanni de la Survivor România spune adevărul și declară război în Republica Dominicană! "În seara asta a început"

Atât Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, cât și sora cea mică a Faimosului, i-au transmis toate cele bune proaspetei mămici: ”Vă iubesc pe amândouă 💕💕💕”/ ”Nu mai pot de dorul ei! Scumpa lu tușiiii❤️❤️❤️ sunteți superbe, mândrele mele😍😍”.

ileana sterp primele imagini cu fetita
Ileana Sterp și soțul ei au devenit părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniel Aloman]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ileana Sterp a ținut să precizeze că totul decurge așa cum trebuie și că familia este nespus de fericită de venirea pe lume a fetiței.

”Vă îmbrățișez, oameni minunați! Vă mulțumesc și apreciez că vă faceți griji pentru noi. Primesc foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă suntem bine, având în vedere că nu am mai postat nimic în ultimele zile.

Suntem foarte bine, încă ne acomodăm una cu alta, a trecut abia o săptămână de la venirea pe lume a fetiței noastre.

Cu siguranță voi reveni pe Instagram în curând, unde abia aștept să vă povestesc una alta și să vă prezint minunea. Sunteți minunați, vă mulțumesc”, a mai scris Ileana Sterp.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Culiță Sterp a vorbit cu Daniela Iliescu la Survivor România 2021! Artistul a aflat că sora lui a născut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies