„În niciun caz nu i-aș băga în criptomonede!” Ce ar face Irinel Columbeanu acum cu suma de un milion de euro?

„În niciun caz nu i-aș băga în criptomonede!” Ce ar face Irinel Columbeanu acum cu suma de un milion de euro?
„În niciun caz nu i-aș băga în criptomonede!” Ce ar face Irinel Columbeanu acum cu suma de un milion de euro?

Irinel Columbeanu a vorbit despre investițiile pe care le-ar face în momentul de față.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri de la noi din țară, cu o poveste de viață de-a dreptul impresionantă. Fostul milionar a ajuns de la stadiul în care avea o avere impresionantă, mașini de lux, era înconjurat numai de femei frumoase și își petrecea nopțile prin cele mai exclusiviste localuri, la a-și petrece anii bătrâneței într-un azil de bătrâni.

Din cauza investițiilor necalculate pe care le-a făcut, Irinel Columbeanu a ajuns să piardă tot ce a agonisit de-a lungul timpului, ajungând astfel într-o situație greu de gestionat.

Invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, fostul milionar a vorbit despre situația sa actuală, despre vila de la Izvorani, care s-a transformat în scrum și despre investițiile pe care le-ar face dacă ar avea posibilitate financiară.

În ce ar investi Irinel Columbeanu un milion de euro?

Citește și: „A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!

Ce ar face Irinel Columbeanu acum cu suma de un milion de euro?
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Monica a avut mare noroc. M-a mişcat acest gest.” Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?

Întrebat de către moderatorul emisiunii, Adiță Voicu, ce ar face cu un milion de euro, fostul om de afaceri a mărturisit că i-ar investi în imobiliare și ar dori să își renoveze vila care a fost cuprinsă de flăcări.

Adiță: „Dacă dumneavoastră ați avea acum un milion de euro, ce ați face cu ei?”

Irinel Columbeanu: „În niciun caz nu i-aș băga în criptomonede. Aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Adevăratul motiv pentru care vila de la Izvorani a luat foc

Adevăratul motiv pentru care vila de la Izvorani a luat foc
Vila de la Izvorani[Sursa foto: wowbiz]

Întrebat care este adevăratul motiv din spatele incendiului care a mistuit vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu susține că de vină ar fi fost o instalație electrică.

„Cred că instalația electrică a fost de vină. Nu am avut asigurare. La vremea respectivă mi s-a părut că a fost mult asigurarea și de aceea m-am și zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să o fac.”

, a declarat Irinel Columbeanu.  



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am ieșit cu calul, am luat căruța plină cu varză! Am luat banii, am plecat la mare, am cheltuit toți banii.” Jean de la Craiova a furat o căruță plină cu varză pentru a merge la mare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies