Interviu Bianca Rus: "Nu am purtat încălțăminte fără toc până pe la vreo 32 de ani. Îmi era rușine să merg la sală în adidași, mă gândeam că sunt mică, grasă si lumea va râde de mine." EXCLUSIV

Interviu Bianca Rus:
Interviu Bianca Rus: "Nu am purtat încălțăminte fără toc până pe la vreo 32 de ani. Îmi era rușine să merg la sală în adidași, mă gândeam că sunt mică, grasă si lumea va râde de mine." EXCLUSIV

Într-un interviu pentru Kfetele.ro, Bianca Rus a dezvăluit cum a ajuns, de fapt, să aibă probleme cu greutate, dar și la ce trucuri apela pentru a părea mai slabă. Ce a făcut după divorțul pe care l-a avut la scurt timp după căsătorie și care este rutina ei de frumusețe, sunt doar câteva din întrebările care își găsesc răspunsurile în rândurile de mai jos.

Kfetele:  In anul 2018 ai făcut o schimbare majoră in ceea ce privește înfățișarea ta. Ți-ai făcut o operație de micșorare a stomacului. Ce te-a determinat să faci o asemenea schimbare? Ce începuse să te deranjeze mult la tine?

Bianca Rus: Primul lucru a fost practic informarea pentru operația gastric sleeve. Nu am luat decizia de una singură si am avut suportul Kanal D-ului.

Am fost programată la operație cu 120 de kilograme, înainte de nuntă cu 5 luni. Recuperarea a fost bună, fără complicații. A urmat un regim alimentar pe care îl țin si in ziua de azi. Am 55 de kilograme. Îmi aduc aminte că mama ii spunea doctorului să aibă grijă să mă coase si să mă capseze bine, iar mie îmi spunea că trebuie să mă trezesc din anestezie pentru că trebuie să fiu mireasă.

Citește și: Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

bianca rus operatie stomac
Bianca Rus[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Interviu Adina Halas: "Atunci când există o ceartă, eu sunt mai vocală, sunt o furtună într-un pahar cu apă. Îmi trece repede." EXCLUSIV

Kfetele:  Când a început, de fapt, lupta asta cu kilograme in plus?

Bianca Rus: La 16 ani am hotărât sa trăiesc in București. Horia Moculescu mi-a spus că ar trebui să slăbesc 5 kilograme, dacă vreau să apar la televizor. Pentru că imaginea televizorului lățește si voi arăta grasă. La noi in casă se pregăteau multe bunătăți si stilul de viată din copilărie nu era greșit, doar că eu eram o fetiță pofticioasă.

Voiam ceva bun, mereu. Savoarea mâncării din copilărie a rămas, iar mâncarea îmi aduce zâmbetul pe buze. Dacă eram la dietă, eram supărată si nu vorbeam cu nimeni. Îmi plăcea să mănânc seara si mai eram fentată cu un suc fără zahar si o ciocolată dietetică, eh... nu îmi displăceau, dar clătitele alea bune... La un moment dat m-am dus la doctor crezând că am probleme cu tiroida, dar nu!

Kfetele: Îţi place să petreci timp în bucătărie? Ce fel de mâncare îţi place să găteşti mai des?

Bianca Rus: Nutriția de zi cu zi este o distracție creativă in zilele noastre. Gătesc pentru alții si îmi place să mă dezvolt in această latură. Am idei de gătit pentru toată săptămâna. Sunt tânără si nu am nevoie de multe modificări, dar am un doctor pe partea de beauty, de la Cluj.

Mi-a pus botox si este foarte fain. Nu mă refuză orice i-as cere să modifice la mine. Împreună facem TikTok-uri si ii sunt fidelă. Si acum de ziua mea… bine… m-a făcut bucuroasă! Am putea cânta la balcoane de 500, că așa i-am zis: 500 in stângul, 500 in dreptul! (râde)

Kfetele: Mereu ai fost asumată in privința felului in care arăți si ai vorbit de foarte multe ori despre asta.

Ai suferit din cauza răutății oamenilor atunci când aveai kilograme in plus?

Bianca Rus: Eram grasă si făceam oamenii să zâmbească! Am suferit când vorbeau urât, dar familia mi-a fost aproape. Cârcotașii m-au pus in top si mă făceau balonaș, balon… că merg la sală, dar de fapt, râdeau de mine si ziceau că merg la sala de mese. Văzând răutățile oamenilor, poate Dumnezeu a hotărât să slăbesc si uite o nouă Bianca. 90- 60- 90! In ziua a treia de la operație, am ieșit pe tocuri de 12 cm, doar să par mai slabă si mai înaltă. Voiam să dau bine la TV! Pană si papucii din spital erau pufoșenii cu puțin toculeț. Înțelegeți prin ce am trecut?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Kfetele: Înainte de operația la stomac, foloseai mereu pantofi cu platformă înaltă. Ce alte trucuri mai aveai in acea perioadă?

Bianca Rus: Nu am purtat încălțăminte fără toc pană pe la vreo 32 de ani. Îmi era rușine să merg la sală în adidași, mă gândeam că sunt mică, grasă si lumea va râde de mine. O perioadă ușor diferită înainte. Un truc pe care îl foloseam era postura spatelui si a mâinilor. Tot timpul purtam rochii cu talie înaltă, de culoare închisă, ca să mă alungească așa optic. Aveam lenjerie modelatoare si îmi era așa de cald si mă strângea. Ba mă machiam strident ca să atrag atenția la fată si nu la corp, că eram frumușică… La fată chiar eram frumușică, chiar dacă eram grasă! Nu mă machiam discret pentru că se vedea carnița tare, ieșea mai bine in evidență. Mereu aveam curele late, mă strângeam la maximum, la ultima gaură. Voiam să marchez talia, să se vadă, iar ultimul truc ar fi sutienul cu push-up, pentru că dacă pieptul este mai mare, corpul părea mai mic. Mă simțeam si mai sexy. Umblam mereu bronzată, coafată si chiar dacă aveam un corp mare, purtam si unghii lungi. Acum dacă am un corp mic, nu mai am unghii. Adică, tot timpul căutam un echilibru.

Bianca Rus[Sursa foto: Instagram]

Kfetele: Ce ai făcut cu hainele vechi, de dinaintea operației la stomac?

Bianca Rus: Am donat toate hainele nedorite, mărimile mele care erau XL, XXL, XXXL, erau multe noi si reutilizabile. Ce să fac eu cu ele? Bomba de fericire pentru multe persoane! Nu-i nimic! Hainele nu mai sunt o problemă. In 2016, o bluză era cat o sacoșă plină in 2023. Viață nouă pentru haine! Am oferite haine pentru prieteni, rude, pe multe le-am dus si la tomberon.

Kfetele: In urma acestei operații, practic, tu nu te-ai mai îngrășat. Ce mănânci acum ca sa te menții la această greutate?

Am pierdut kilograme timp de un an si nu am făcut liposucție. Am făcut sport cu antrenor personal si ambiție. In loc de lifting corporal, am făcut abdomene si mereu am avut grijă de ceea ce mănânc. Nu fac exces, de trei ori pe zi si puțin. Așa mi-a zis doctorul si am cele mai bine rezultate.

Kfetele: Ce impact a avut asupra ta, emisiunea Bravo, ai stil! Celebrieties de la Kanal D? Te-a ajutat sa îți modifici stilul vestimentar?

Bianca Rus: La Bravo, ai stil! am fost foarte populară  si am făcut parada modei, de luni pana vineri. Mă schimbam de 6 ori pe zi. Pupi de la Bia! Asta da show! Am avut un parcurs extraordinar. Cei trei aveau ceva cu mine, mai ales Botezatu. Bote... Cercetătorul analiza si era dezamăgit pană aproape de finală. Sincer, prefer să fiu adorată de milioane de romani decât umilită ca nu am stil. Ba am stil! Vă pupă fosta concurenta Bia Rus! Stilul vestimentar mi-l modific radical in orice clipă. Dar melodia “Pupi de la Bia!” ați ascultat-o?

Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire pentru ten?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Rus: Retinol. Mult retinol! Creme SPF, demachiant, toner, cremă, când se obișnuiește tenul, schimbam cu SPF si machiajul zilnic cu produse potrivite pentru ten.

Bianca Rus[Sursa foto: Instagram]

Kfetele: Ce produse de machiaj ai in portfard?

Bianca Rus: In portfard am următoarele produse: fond de ten, fard de obraz, rimel, cremă de față, un ruj si produse pentru ochi.

Kfetele: Descrie-mi puțin stilul tău vestimentar. Ce haine îți place sa porți mai des?

Bianca Rus: Stilul vestimentar este să mă îmbrac frumos, stilul ăla feminin. Câteodată, relaxată, tricou, blugi, teniși, dar foarte simplă sunt. Am rochii, jachete, haine cu decolteuri, tocuri, dar si bijuterii scumpe. Astăzi am achiziționat două inele de la prietenul meu Paul, el are grijă să am accesorii mici și fine. Altfel, aș purta un kilogram de aur, diamante, rubine, pe scurt.. Tot ce își dorește o femeie! 

Kfetele: Ai trecut printr-un divorț la puțin timp după căsătorie și ai declarat în anii trecuți la Teo Show, că fostul soț a fost și violent cu tine. Ce ai învățat din această experiență? 

Bianca Rus: După un divorț urât care a durat mai mult decât căsătoria, am locuit un timp scurt la ai mei. Am fost sprijinită emoțional și nu am intrat într-o altă relație. Mi-am schimbat actele în Rus Bianca.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, oferite de celebrități.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Interviu Raluca Bădulescu: "Eu am avut întotdeauna perioade în care am slăbit și m-am îngrășat, este povestea vieții mele." EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies