Jojo are coronavirus?! A intrat în contact cu Marcel Pavel și chiar ea a făcut anunțul!

jojo-infectată-cu-coronavirus
jojo-infectată-cu-coronavirus

Jojo coronavirus. Foarte multe persoane se întreabă dacă Jojo este infectată cu noul coronavirus, mai ales că a intrat în contact cu Marcel Pavel.

Jojo coronavirus. După ce nume mari din showbiz-ul românesc au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, printre care și Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, s-a declanșat o anchetă epidemiologică la un post autohton de televiziune, iar foarte multe alte vedete au fost obligate să meargă pentru a se testa pentru coronavirus.

Citeste si: Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”

jojo-infectată-cu-coronavirus
jojo-infectată-cu-coronavirus

Printre acestea se află și Cătălina Grama, cunoscută drept „Jojo”, care a intrat în contact direct cu Ozana Barabancea și Marcl Pavel și a fost nevoită să se testeze. Blondinei i-a fost extrem de teamă de rezultatul testului, mai ales că a petrecut foarte mult timp alături de copiii ei în ultima perioadă și nu își dorea să le pericliteze sănătatea.

Jojo coronavirus

Jojo este infectată cu noul coronavirus?! Anunțul a fost făcut chiar de artistă

Din fericire, rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit negativ, în cazul lui Jojo, care a fost extrem de bucuroasă la aflarea veștilor și  a ținut morțis să își anunțe fanii că este sănătoasă.

jojo-infectată-cu-coronavirus
jojo-infectată-cu-coronavirus

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Zilele acestea am trăit emoţii mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii cât şi pentru noi, că testul meu Covid a ieşit negativ. Cu răbdare şi credinţă însă, o să depăşim împreună şi perioada această. Le doresc multă sănătate tuturor colegilor şi prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipa foarte făînă şi in sezonul asta şi suntem uniţi. Cu siguranţă totul va fi bine," a declarat Cătălina Grama, „Jojo”.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu COVID: „Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri”

jojo-infectată-cu-coronavirus
jojo-infectată-cu-coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! În ce stare se află solistul?

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Solistul în vârstă de 60 de ani a fost transportat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, pentru că se simțea rău de câteva zile.

Acesta pusese simptomele pe seama unei simple răceli: „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine,” precizând că s-a testat pentru coronavirus și că speră că rezultatul va fi negativ.

Citeste si: Marcel Pavel, prima imagine la spital: „Mai am încă o perioadă dificilă de trecut”

jojo-infectată-cu-coronavirus
jojo-infectată-cu-coronavirus

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși testul a ieșit pozitiv, reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” au confirmat că Marcel Pavel este internat, completând că nu pot oferi mai multe detalii despre starea de sănătate a cântărețului, potrivit Hotnews.ro.( Citeste mai mult: Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! În ce stare se află solistul?)

Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”

Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! Potrivit unor surse medicale, relevă Gândul.ro, Ozana Barabancea a fost transportată de urgență la spital, după ce testele pentru noul coronavirus au ieșit pozitive și în cazul solistei, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel.

Citeste si: Jojo a ajuns la pat: „Chiar nu sunt în stare...”

jojo-infectată-cu-coronavirus
jojo-infectată-cu-coronavirus

Potrivit surselor publicației citată anterior, Andreea Bălan ar fi primit deja rezultatul testelor și poate răsufla ușurată pentru că este negativ. Din păcate, Ozana Barabancea a fost testată pozitiv pentru coronavirus: „A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș.” (  Citeste si: Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”)



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Medicul Virgil Musta, despre revenirea la starea de urgență: „Există riscul să pierdem ce am dobândit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies