Karol G și Anuel AA s-au despărțit după doi ani de relație!

karol g si anuel aa despartire
Karol G și Anuel AA s-au despărțit după doi ani de relație

Karol G și Anuel AA au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate după o lungă relație de doi ani.

Karol G și Anuel AA nu mai formează un cuplu în ciuda faptului că au avut o relație de doi ani și lumea credea că vor ajunge la altar.

Karol G și Anuel AA s-au despărțit după doi ani de relație

Karol G și Anuel AA s-au cunoscut în 2018 la filmările pentru videoclipul piesei "Culpables" și au anunțat că formează un cuplu chiar de ziua cântărețului, în luna noiembrie.

Mai târziu au colaborat pentru piesa "Secreto", la începutul anului 2019, arătându-le tuturor cât se iubesc într-un videoclip făcut chiar de ei doi.

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc! "Ne oficializăm..."

karol g despartire
Karol G a fost într-o relație cu Anuel AA timp de doi ani[Sursa foto: Instagram Karol G]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De atunci, Karol G și Anuel AA au continuat să colaboreze împreună, inclusiv pentru piesa "China" cu Daddy Yankee, Ozuna și J.

Balvin. Au mai fost piese precum “Dices Que Te Vas”; Hear this Music’s “Tu No Amas", la care cei doi și-au pus amprenta individual.

"Follow" este o altă melodie pentru care Karol G și Anuel AA s-au adunat împreună în studio, iar ultima lansare a lui Karol G fiind "Location", în colaborare cu J. Balvin, piesă care și-a avut debutul pe 27 februarie.

La momentul actual, Anuel AA este ocupat cu "Los Dioses", albumul lui care a debutat pe primul loc în clasamentul "Top Latin Albums" (6 februarie). 

Citeste si: Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au despărțit după 5 luni de relație!

Karol G a mărturisit că al treilea album de studio KG0516, va fi lansat pe 25 martie și de asemenea le-a arătat tuturor coperta albumului care i se pare de-a dreptul ireală. 

karol g si anuel aa s-au despartit
Karol G și Anuel AA au colaborat pentru mai multe proiecte muzicale[Sursa foto: Instagram Karol G]

Artista susține că se inspiră extrem de mult de la Rihanna, cântăreața pe care o admiră cel mai mult: "În această industrie este extrem de simplu să te pierzi pe tine", a spus.

"În timp ce cauți răspuns la anumite întrebări existențiale, încerci să faci pe plac altor oameni. Mă uit la Rihanna și văd cum îi face pe oameni să se simtă mai bine în pielea lor."

Cei doi artiști nu au făcut încă declarații legate de despărțire, însă nu toții așteaptă un răspuns oficial, mai ales că toată lumea vorbește despre această veste. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălina de la Puterea Dragostei, mesaj surprinzător postat pe o pagină de socializare!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies