La ce nu poate renunța Anisia Gafton niciodată. Actrița de comedie spune cum își începe ziua în fiecare dimineață. „Este viața mea.”

La ce nu poate renunța Anisia Gafton niciodată. Actrița de comedie spune cum își începe ziua în fiecare dimineață.  „Este viața mea.”
La ce nu poate renunța Anisia Gafton niciodată. Actrița de comedie spune cum își începe ziua în fiecare dimineață. „Este viața mea.”

Anisia Gafton a dezvăluit cum își începe fiecare dimineață și la ce nu poate renunța niciodată.

Anisia Grafton, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de comedie din țară, reușește de fiecare dată să stârnească hohote de râs și ropote de aplauze atunci când își face apariția într-un loc. Plină de originalitate, aceasta are o carieră de succes, însă și pe plan personal se poate declara fericită și împlinită, deoarece are o relație cu Serghei și împart împreună momente frumoase. Se axează de fiecare dată pe carieră, iar pentru acest lucru este deja cunoscută și are numeroase apariții televizate, însă nu ezită să împărtășească și mici detalii din viața personală atunci când este întrebată.

Cum arată diminețile cu ea și care sunt lucrurile la care nu poate să renunțe, Anisia a împărtășit totul râzând.

La ce nu poate renunța Anisia Gafton. Așa își începe actrița fiecare dimineață

Citește și: Ce spune Anisia Gafton despre căsătorie și care este relația ei cu Serghei? Este actrița o femeie geloasă?„Nu știu dacă mă văd măritată.”

Anisia Gafton și Serghei
Anisia Gafton și Serghei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

Invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, alături de partenerul ei de viață, Serghei, Anisia Gafton  fost întrebată la ce anume nu poate să renunțe niciodată.

Aceasta a fost extrem de sinceră, iar răspunsul a venit imediat, astfel că nu își poate începe dimineața fără cafea, iar iubitul ei deja s-a obișnuit cu acest lucru și vine și îi aduce în fiecare dimineață. Cei doi au mărturisit, râzând, că totul se desfășoară ca într-o reclamă TV, atunci când ea este morocănoasă și stă pe întuneric în cameră până primește licoarea magică de care are nevoie să își înceapă ziua.
Spune că nu poate să trăiască fără cafea și nici nu o va face vreodată, iar după ce își bea cafeaua, se transformă într-o prințesă, a spus ea râzând. Întrebarea a venit după ce au fost provocați la un joc de sinceritate cu privire la mai multe întrebări de cuplu, iar aceștia au fost mai sinceri ca niciodată și au răspuns la toate întrebările.  „La cafea, niciodată. Nu există.
Cafeaua este viața mea, eu de asta trăiesc, dacă nu am cafea, stau în beznă. Am toate jaluzelele trase dimineața și vine Serghei cu o cafea și mi-o întinde în față. Până beau cafeaua, după mă transform într-o prințesă.”,
a spus Anisia Gafton.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Anisia Gafton
Anisia Gafton[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Anisia Gafton, mărturisiri despre intervenția estetică de la nivelul nasului. „Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies