Mădălina vorbește despre experiența avută la Puterea Dragostei, după ieșirea din competiție

madalina puterea dragostei declaratii
Mădălina de la Puterea Dragostei vorbește pentru prima oară despre experiența din competiție

Mădălina și George au decis să părăsească show-ului Puterea Dragostei, iar fosta concurentă vorbește pentru prima oară despre competiția avută.

Mădălina și George au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei sezonul 3. Cei doi îndrăgostiți au decis să părăsească show-ului pentru a-și continua relația într-un mod natural și fără menajamente. Ce spune fosta concurentă despre competiția din emisiune?

Mădălina vorbește pentru prima dată despre competiția Puterea Dragostei

Mădălina de la Puterea Dragostei  a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în dreptul căreia a scris un mesaj pentru fanii care au urmărit-o pe tot parcursul show-ului.

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că este virgină! “Mai ești sau nu mai ești virgină?”

madalina puterea dragostei despre emisiune
Mădălina și George au continuat relația în afara competiției[Sursa foto: Instagram Madalina]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Și încep cu un “Mulțumesc Doamne”, mulțumesc pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce am, familie, prieteni, pentru tot ce am primit, pentru toate clipele de întristare, pentru cele de fericire, pentru că am învățat din toate, pentru că mereu ești aici cu mine.

Vă mulțumesc vouă dragii mei că mi-ați fost alături din prima până în ultima zi. A fost cea mai frumoasă și cea mai dură experiență din viața mea ,am avut norocul să îmi întâlnesc sufletul pereche, să mă îndrăgostesc din prima zi. Vă rog să nu fiți triști,noi suntem liniștiți,Fericiți și ne iubim foarte mult!♥️🙈 vă mulțumesc din tot sufletul pentru toată susținerea ,vă iubesc ♥️", au fost cuvintele scrise de Mădălina.

Citeste si: Mădălina și George au părăsit Puterea Dragostei! "Eu bag mâna în foc că o să rămân toată viața cu George!”

Decizia de a părăsit competiția Puterea Dragostei i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului Mădălina-George. Cu toate acestea, cei doi se iubesc mai mult ca oricând și doresc să-i țină la curent în continuare pe cei care le-au urmărit evoluția în cadrul show-ului de la Kanal D.

madalina si george relatie puterea dragostei
Mădălina și George au decis să părăsească competiția [Sursa foto: Instagram Madalina]

„Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe. Nu mai suport. O să ne vedem în curând. Vrem să vă mulțumim, doamna Cristina(...) La mine s-au adunat foarte, foarte multe. Nu sunt robot, sunt om. Nu sar la bătaie, nu înjur și nu mă iau de trecutul cuiva. N-am mai putut și am fost foarte nervoasă. În afara faptului că am trântit o ușă, eu n-am făcut nimic”, a spus Mădălina.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andra Volos, în pat cu noul iubit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies