Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece

Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece
Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece

O joacă nevinovată între Jador și Manuela, desfășurată în casa ”Puterea Dragostei” în fața celorlalți concurenți s-a transformat într-o înfrângere usturătoare pentru manelist în fața senzualei brunete.

Mai exact, Manuela și Jador au început să se bată, în joacă, în casa ”Puterea Dragostei”, amuzându-i teribil pe cei care, stând pe margine, îi încurajau din plin.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Citeste si: Te doare spatele? Diabetul are acest simptom, conform unui nou studiu recent

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Doar că, la un moment dat, joaca cu pricina s-a transformat într-o înfruntare din care nu au lipsit diverse ”instrumente” care pătează hainele: sucuri, tone de fixativ de păr și ceară fierbinte.

Iar Înfruntarea, transformată în luptă serioasă, a avut o întorsătură neașteptată: Manuela a alunecat pe podeaua din casa ”Puterea Dragostei”, Jador a profitat, i-a smuls fixativul din mână și a stropit-o pe haine, din plin. Doar că, spre amuzamentul maneulei, Jador nu băgase ceva esențial în seamă: hainele de pe bruneta de la ”Puterea Dragostei” erau... ale lui. Iar Manuela, surescitată de gluma fîăcută, s-a tăvălit cu simț de răspundere pe jos, durând însă câteva minute până când Jador și-a dat seama că ținuta brunetei era chiar costumul lui.
”I-am tăvălit costumul de 300 de euro... Cică petele ies cu foarfeca”, a notat, amuzată din cale afară, Manuela de la ”Puterea Dragostei” pe conturile ei de socializare.

Evident, Jador a fost mai mutl decât expresiv când și-a dat seama ce se petrece cu hainele lui, manelistul fiind, câteva secunde, înmărmurit de capcana în care a intrat. Și, dacă tot costumul lui a fost făcut praf, jador a simțit nevoia să se răzbune crunt, așa că a turnat o sticlă întreagă de suc în chiloțeii bombei sexy, chiar dacă așa s-a

asigurat că  ținuta lui este.... nenorocită definitiv.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Ricardo, după despărțire

”Atunci când l-am cunoscut pe Ricardo am simțit ca trăiesc cea mai frumoasa poveste de iubire de până acum, pentru că totul era roz, se comporta exemplar cu mine, însă, după ce am oficializat relația în emisiune, au început certurile și discuțiile”, povestește Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Nelămurită cu privire la ce se petrece între ea și Ricardo, Manuela a apelat la sfaturile Biancăi de la ”Puterea Dragostei”, aceasta din urmă reușind să îi deschidă ochii.

Bianca Comănici a fost cea care m-a ajutat oarecum să îmi dau seama că nu totul era așa cum îmi imaginam eu sau cum mă făcea el sa cred. Și a avut dreptate, pentru că după ce ne-am despărțit el și-a arătat adevarata față. A dat în mine cu tot felul de vorbe și acuzații total neadevărate, crezând ca poate-poate, așa o sa mă facă să plec din emisiune.

De fapt, ăsta a și fost gândul meu la un moment dat, însă am ajuns la concluzia că nu am de ce să renunț la o experiența atât de frumoasa unde, poate, cândva chiar o să întâlnesc pe cineva sincer și cu suflet curat, un bărbat care să mă iubească și să mă respecte.(...) În momentul de față mă simt rănită și dezamagită pentru că nu credeam că un om căruia i-am oferit încredere, respect și sentimente, poate să emane atâta răutate. E trist...”,  ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies