Maria de la Puterea dragostei, surpriză uriașă după despărțirea de Marinescu! Ce veste le-a dat fanilor fosta concurentă din sezonul 3

Maria de la Puterea dragostei, noi planuri de viitor!
Maria de la Puterea dragostei, noi planuri de viitor!

Maria le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare câteva detalii despre planurile de viitor pe care le are.

Se pare că Maria, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a trecut destul de repede peste despărțirea de Marinescu, iar acum se concentrează foarte mult pe cariera sa. Blondina a dezvăluit în ce proiecte se va implica pe viitor.

Citeste si: Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

Chiar dacă a mărturisit de curând că suferă după separarea de fostul ei iubit, iată că lucrurile stau cu totul diferit.

Finalista de la Puterea dragostei, sezonul 3, își dedică tot timpul multor activități care par că îi aducă în fiecare zi zâmbetul pe buze.

Maria le-a mărturisit fanilor că nu se va întoarce în București prea curând deoarece mai are câteva lucruri de rezolvat acasă la Chișinău.

Citeste si: Iacob de la Puterea dragostei, certat de una dintre colege după ce a jignit o concurentă: „Nu ești asumat!”

Maria și Marinescu, separați definitiv!
Maria și Marinescu, separați definitiv![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Maria Lungu are planuri planuri mari de viitor!

Blondina spune că în curând își va deschide propria afacere și chiar dacă este conștientă că va fi destul de greu, este pregătită din toate punctele de vedere pentru noi provocări.

„Stati linistiti, totul este bine.

Pregatesc mai multe proiecte pe viitor..."  Iar Maria se refera la faptul ca va avea propria afacere cu haine, in primul rand  :"Este vorba de intelegeri cu mai multe persoane. Cu persoana care va coase, alegerea culorilor, stofei...trainingurile.  Stiu ca va este dor de mine si vreti sa postez mai mult, insa in perioada aceasta am foarte multa treaba."

Citeste si: Bat clopotele de nuntă? Laurette și fotbalistul Magaye Gueye vor să treacă la pasul următor: „Avem și planuri de viitor!”

Maria și Marinescu, separați definitiv!
Maria și Marinescu, separați definitiv![Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinescu, cu inima frântă după despărțire

„Am tras niște concluzii. Chiar îmi place să fiu antisocial, chiar îmi place să fiu doar eu și cu mine pentru că am mai mult timp să mă ocup de treburile mele persoanel și să mă gândesc la proiectele mele de viitor și la lucruri care îmi doresc să se întâmple cu mine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am ajuns la concluzia că toate ieșirile astea, dacă nu-și aduc ceva productiv și lucruri noi pe care poți să le înveți de la persoanele respective, mai bine să te ferești.   

Citeste si: Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

În altă ordine de idei, e bine așa, doar tu cu tine!   Cred că în scurt timp o să mă călugăresc sau dacă nu mă călugăresc mă fac cioban. Îmi fac o stână de ori, capre, vaci, tot ce trebuie, undeva în munți departe de civilizație", sunt declarațiile pe care le-a făcut tânărul.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Maria a confirmat despărțirea de Marinescu de la Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat între cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies