MESAJE PAŞTE CATOLIC 2022. "Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să vă aducă un ou roșu… Care să vă umple coșul… Ciocniţi?.. HRISTOS A ÎNVIAT!"

mesaje de paste catolic 2022
MESAJE PAŞTE CATOLIC 2022. "Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să vă aducă un ou roșu… Care să vă umple coșul… Ciocniţi?.. HRISTOS A ÎNVIAT!"

Mesaje pentru Paștele catolic 2022: Trimite un SMS cu un mesaj deosebit persoanelor dragi ţie, în data de 17.04.2022.

În anul 2022, Paştele catolic pică la o diferenţă de o săptămână, faţă de Paştele ortodox. Pregătirile pentru masa de Paşte au fost finalizate şi mesele îmbelşugate îşi aşteaptă oaspeţii. Cel puţin un million şi jumătate de români sărbătoresc în data de 17 aprilie 2022, Paştele catolic. Cozonacii, sarmale, salatele, friptura de miel şi prăjiturile au fost pregătite pentru marea sărbătoare ce simbolizează Învierea Domnului.

Acest articol este destinat celor care doresc să transmită câteva gânduri frumoase în noaptea de Înviere.

Mesaje Paşte catolic 2022

Citeste si: Mesaje de Paşte 2022. „Paştele este o măreaţă promisiune prin care Domnul ne aduce în preajma renaşterii noastre în fiecare an"

mesaje de paste catolic cu poze
Urări și felicitări de PAŞTE catolic 2022![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Când pică Floriile în 2022. Ce reprezintă această sărbătoare?

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire. Paștele ne aduce nemărginita binecuvântare a Domnului, Paștele ne copleșește cu o proaspătă iubire… Un Paște fericit și cele mai sincere urări de bine!

Iisus să vă ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să vă spele necazurile din suflet! Paște Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!

Mesaje PASTE catolic 2022 – 17.04.2022

Citeste si: PAȘTE 2022: De ce se gătește PASCĂ de Paște. Ce simbolizează acest preparat?

Hristos a înviat!

Citeste si: JOIA MARE 2022: Ce înseamnă această sărbatoare. Ce pregătesc gospodinele în această zi

Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Aş vrea să petrecem Paştele împreună.

Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!

Aşa cum Iisus învie mereu şi speranţa trebuie să renască de fiecare dată! Hristos a înviat!

Hristos a înviat! Căldura în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit… ouă!

 Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viaţă şi să vă aducă linişte şi pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

 Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta sa vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.

Anul acesta nu mai exista sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire.

Semnat: Iepuraşul!

Un iepuraş tare drăgălaş… a ieşit în cale… cu viteză mare… şi-ţi ureaza neîncetat… să ai Paşte Minunat… şi Hristos a Înviat!

Un înger blând din cer coboară, Se roaga-n taina, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Hristos a înviat! Căldura în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit… ouă!

Felicitări PASTE catolic 2022 – 17.04.2022

Citeste si: PAȘTE 2022: De ce se gătește PASCĂ de Paște. Ce simbolizează acest preparat?

felicitari de paste catolic 2022
Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE catolic 2022[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viaţă şi să vă aducă linişte şi pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta sa vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.

Anul acesta nu mai exista sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!

Un iepuraş tare drăgălaş… a ieşit în cale… cu viteză mare… şi-ţi ureaza neîncetat… să ai Paşte Minunat… şi Hristos a Înviat!

Un iepuraş cu botic alb… A venit la voi în prag… Să vă aducă un ou roşu… Care să vă umple coşul… Ciocniţi?.. HRISTOS A ÎNVIAT!

Un iepuraş alb de paşti a adus şi la cei săraci câte un ouşor de paşti pentru ca spiritul acestei sărbători să-i cuprindă pe toţi din voia celui care s-a răstignit şi a murit pentru noi şi a înviat a treia zi după scriptură!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai gradina… Să vin pe balcon? Aştept răspuns!

Iepuraşul mustăcios e de paşte norocos, nu-ţi lasa cadou în ghete, are el alte secrete. Pasca, ouă înroşite, cozonacu, mielul fript şi un PASTE FERICIT!!!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună….HRISTOS A ÎNVIAT!!!!

Urari PASTE catolic 2022 – 17.04.2022

Paste mielul fericit, oul sade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea vine din suflet, lumină vine din inima fiecăruia! Vă urez un PASTE FERICIT

Iisus să vă ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să vă spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!

Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!

"Sfintele sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajută semenii. Hristos a Înviat!"

"Cu ocazia sărbătorii sfântului Paște îți doresc să îți fie iertate toate păcatele, Paște Fericit!"

"Praznic Fericit vă doresc cu ocazia Sfintelor Paște, Dumnezeu să vă binecuvânteze, Hristos a Înviat!"

"Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viață și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a înviat!"

"Sfânta sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!"

paste catolic 2022

Cu ocazia sărbătorii sfântului Paste îţi doresc să îţi fie iertate toate păcatele, Paste Fericit!

Praznic Fericit vă doresc cu ocazia Sfintelor Paste, Dumnezeu să vă binecuvânteze, Hristos a Înviat!

Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în sufletele voastre! Hristos a înviat!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!

"M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui că în dimineață de Paște să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădina… Să vin pe balcon? Aștept răspuns!"

"Iepurașul mustăcios e de Paște norocos, nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete. Pască, ouă înroșite, cozonacu, mielul fript și un PAȘTE FERICIT!!!"

"În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună….HRISTOS A ÎNVIAT!!!!"

"Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate."

"Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumină vine din inima fiecăruia! Vă urez un PAȘTE FERICIT!"

"Iisus să vă ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să vă spele necazurile din suflet!! Paște Fericit!"

Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE catolic 2022

urari de paste catolic 2022

"Anul acesta nu mai există sponsorizări așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!"

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!"

"Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și baftă la ciocnit… ouă!"

Hristos a înviat!- 17 aprilie 2022

paste catolic 2022 romania
Urari PASTE catolic 2022 – 17.04.2022[Sursa foto: shutterstock]

"Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viață și să vă aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!"

"Sărbătoarea Sfânta a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să vă însoțească pașii pe drumul vieții."

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să vă aducă un ou roșu… Care să vă umple coșul… Ciocniţi?.. HRISTOS A ÎNVIAT!"

"Un iepuraș alb de Paști a adus și la cei săraci câte un oușor de paști pentru că spiritul acestei sărbători să-i cuprindă pe toți din voia celui care s-a răstignit și a murit pentru noi și a înviat a treia zi după scriptură!"

Urări și felicitări de PAŞTE catolic 2022!

"Anul acesta nu mai există sponsorizări așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!"

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!"

"Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și baftă la ciocnit… ouă!"

PAŞTE Catolic 2022

Este o zi perfectă pentru a le transmite persoanelor dragi din viața ta, câteva gânduri frumoase pentru o sărbătoare așa mare cum este PAȘTELE catolic 2022! De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosești de acest prilej de Învierea Domnului! 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Preț COZONAC Paște 2022: Cât vor plăti românii pentru acest preparat tradițional. „Problema este că aceste creşteri de costuri nu se opresc aici"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies