“Mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu.” Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei

“Mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu.” Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei
“Mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu.” Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei

Cântăreața Jo a trecut printr-o intervenție chirurgicală, pentru a scăpa definitiv de gușă.

Jo, pe numele său real Ioana Anuța, este o renumită cântăreață din România, devenind cunoscută pentru participarea la emisiunea “X Factor”, de unde a reușit să iasă cu locul 2. Recent, solista a decis să își facă o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de gușă, pe care nu reușea să o acopere cu nicio metodă. Aceasta trebuie să suporte dureri destul de mari, fiind în faza de recuperare, însă, este foarte entuziasmată și fericită pentru rezultat!

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

Intervenția chirugicală prin care a trecut Jo

Deși este cunoscut faptul că solista nu este adepta intervențiilor estetice, Jo a decis în cele din urmă să apeleze la un medic estetician pentru a scăpa de gușa care îi dădea

dureri de cap. Așadar, în weekend-ul care a trecut, și-a făcut o liposucție la nivelul gușei, procedura fiind recomandată oamenilor care doresc să scape de “bărbia dublă”, și să facă o schimbare aspectului fizic.
„Sâmbătă mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă! Ca după orice intervenție te recuperezi mai greu, și treci prin tot felul de stări sau dureri. Am încercat și metoda doamnei Irina Loghin și nu a mers.
Mă deranja gușa! După trei zile de la intervenție totul arată wow! Sunt mega încântată de rezultat. Doctorul Delbani e singurul bărbat care mă face fericită!”
, a declarat artista, după intervenție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi

Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică, la 3 luni după ce a dat naștere. Cum au reacționat fanii în urma rezultatului

Starea pe care Jo o are în urma liposucției la nivelul gușei

Artista este nevoită acum să poarte o gutieră în perioada de recuperare, aceasta menționând că este în dureri destul de mari, dar merită toată durerea deoarece are un rezultat fascinant.

Cum sora și mama ei nu o lasă la greu, ele îi sunt alături și o ajută în această perioadă dificilă cu stări de nervi și plâns. De asemenea, ea a menționat faptul că în urma acestei intervenții  i-a crescut foarte mult încrederea în ea.
„Mi-am dat seama că tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură, la capacitate maximă. Tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor.
Dar, tare norocoasă sunt că le am pe mama și pe sora mea să mă suporte și să mă ajute indiferent de stările mele de nervi, sau plâns, sau de divă pe ciclu. În locul lor, nu aș fi avut atâta răbdare cu mine. O să le fac câte o statuie la fiecare în parte. Nu sunt pro operații estetice în general, în special cele făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit să facem schimbări la noi, atâta timp cât acele schimbări ne pot crește încrederea în noi.
Ne fac să ne simțim mai bine și mai puternice”
, a mai spus Jo.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare. „Nu îmi plac schimbările acelea în care nu mă mai recunosc”.

Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies