Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere! Cum a fost surprinsă partenera lui Shia LaBeouf pe străzile din Los Angeles

Mia Goth și Shia LaBeouf
Mia Goth și Shia LaBeouf

Actrița nu se mai ascunde! Se pare că ea și celebrul Shia LaBeouf vor deveni în curând părinți!

Mia Goth, în vârstă de 28 de ani, este o celebră actriță din Regatul Unit care a devenit foarte cunoscută după rolul din drama sexuală în două părţi „Nymphomaniac” regizată de Lars von Trier. Ea și Shia LaBeouf, actor, regizor, scenarist și comedian american în vârstă de 35 de ani s-au cunoscut pe platourile de filmare și și-au început relaţia romantică în 2012. Presa americană a publicat deja o serie de articole despre o presupusă logodnă a cuplului, după ce Mia Goth a fost văzută purtând un inel de logodnă uriaş.

Citeste si: James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit după 5 ani de relație! Cei doi au pus capăt logodnei: „Nu mai suntem îndrăgostiți”

Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere!

Tânăra de 28 de ani, despre care se zvonește că ar fi însărcinată cu iubitul ei, Shia LaBeouf, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba pe străzile din Los Angeles.

Mia Goth purta un pulover gri perlat cu aspect confortabil în care i se vedea foarte clar burtica de gravidă și o pereche elegantă de ochelari de soare.

În presa locală a fost menționat faptul că celebra actriță arată ca fiind însărcinată în 4 sau 5 luni.

Citeste si: Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească: „Nu rezistăm unul fără celălalt!”

Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere!
Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere![Sursa foto: Captură DailyMail]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere!
Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere![Sursa foto: Captură YouTube]

Mia Goth și Shia LaBeouf nu au obținut niciodată un certificat de căsătorie!

Deși sunt împreună din anul 2012, cei doi nu s-ar fi căsătorit niciodată, potrivit presei americane.

La un moment dat, LaBeouf a apărut în platoul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” acolo unde s-a exprimat ca fiind, de fapt, un bărbat căsătorit.

Când gazda serialului l-a întrebat dacă știrile despre el sunt adevărate și că într-adevăr s-a căsătorit cu Mia Goth, el a remarcat: „Am făcut-o, da”. Cei doi au mai rămas împreună încă doi ani înainte de a anunța că s-au despărțit și au cerut divorțul.

Citeste si: Fostul Principe Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară!

Shia LaBeouf este foarte cunoscut pentru manifestările violente față de femei. Fosta lui parteneră de viață, cântăreața FKA Twigs, pe care a întâlnit-o pe platoul filmului său semi-autobiografic Honey Boy, l-a acuzat pe actor de diferite forme de abuz și chiar a intentat un proces prin care susține că a fost supusă la suferință emoțională și agresiune sexuală.  

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Shia LaBeouf rănește femeile”, a spus echipa cântăreței de avocați, în instanță. „El le foloseşte. Le abuzează atât fizic, cât și psihic”.

În urmă cu mai mult timp, Shia LaBeouf a fost arestat sub acuzația că a lovit un bărbat într-un muzeu al cinematografiei de la New York, unde actorul își instalase un proiect artistic anti-Trump.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Luca Reghecampf și Asiana Peng se gândesc la căsătorie? Gestul public făcut de fiul celebrului antrenor

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies