Mihai de la 3 Sud Est se află în continuare la Terapie Intensivă. Care este starea artistului?

mihai budeanu 3 sud est terapie intensiva
Mihai Budeanu se află la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Unul dintre membrii formației 3 Sud Est, Mihai Budeanu, se află la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Mihai Budeanu se află în continuare la Terapie Intensivă iar starea lui este una destul de critică. Colegii lui au făcut declarații cu privire la starea artistului.

Mihai Budeanu se află în continuare la Terapie Intensivă

Mihai Budeanu (44) se află în continuare la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Municipal Medgidia. Starea artistului este neschimbată, însă familia, colegii de trupă dar și fanii se roagă pentru o minune.

Cântărețul a urmat tratamentul cu plasmă, dar nu a trebuit să fie intubat. Colegii lui Mihai au declarat că acesta se află într-o stare gravă și cu toții sunt alături de el.

Citeste si: Laura Cosoi este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

”Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

mihai budeanu 3 sud est coronavirus
3 Sud Este se află printre cele mai apreciate formații din România[Sursa foto: Instagram 3 Sud Est]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție”, au transmis cei de la 3 Sud Est.

Cel care administrează pagină oficială a formației a transmis un mesaj pentru toți fanii 3 Sud Est: ”Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”. 

Citeste si: Gina Matache, despre căsnicia Deliei: "A avut bunul simț și și-a văzut de drum”

3 Sud Est și-a început activitatea în anul 1997 și a reușit să câștige inimile publicului până în anul 2008.

Dat fiind faptul că era foarte iubiți de către fani și toți cei care i-au ascultat de-a lungul timpului și-au dorit să se întoarcă, băieții s-au reunit în anul 2014 și de atunci și-au încântat publicul cu melodiile lor. 

mihai budeanu 3 sud est terapie intensiva
Mihai Budeanu se află la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus[Sursa foto: Instagram Mihai Budeanu]

Printre melodiile extrem de apreciate de către public se numără "Amintirile", "De ziua ta", "Te plac", "Cu capu-n nori". 

"Amintirile" a fost cea mai de succes piesă a formației 3 Sud Est și a fost lansată în anul 1999.

Toți cei care i-au susțin pe băieții de la 3 Sud Est de-a lungul timpului, îi doresc lui Mihai Budeanu însănătoșire grabnică dar și putere pentru a se întoarce pe scenă și a face ce știe el mai bine, să cânte.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Maria Ghiorghiu anunță prăpădul! Veștile despre vreme, care îți vor da fiori

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies