Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu au făcut nunta. Cei doi aveau data stabilită

alex velea si antonia
Alex Velea și Antonia

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cu toate că cei doi sunt împreună de mulți ani și au doi copii, încă nu sunt căsătoriți. Fanii celor două vedete au așteptat de mult timp ca artiștii să își oficializeze relația, însă nu s-a întâmplat până acum.

Cu toate că Alex și Antonia sunt dornici să facă nunta, a existat un motiv pentru care evenimentul nu a avut loc, deși totul era stabilit.

De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, până în prezent

antonia relatie
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

De foarte multe ori, cei doi cântăreți și-au arătat dragostea în public, semn că relația dintre ei este una extraordinară. Cu toate că Antonia a trecut printr-un divorț dificil înainte, cu tatăl fetiței ei, frumoasa brunetă își dorește să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Alex Velea și Antonia au avut în plan să organizeze atât cununia civilă, cât și cea religioasă, dar au tot amânat momentul.

Velea a vorbit deschis și a făcut câteva mărturisiri cu privire la această situație. Cei doi stabiliseră chiar și data la care să își spună „DA”, însă programul încărcat i-a făcut să amâne fericitul eveniment. Fiind amândoi foarte cunoscuți, Antonia și Alex au puțin timp liber, din cauza carierelor de succes. Alex a explicat că deși au renunțat la data stabilită, există posibilitatea ca nunta să fie până la sfârșitul acestui an.

alex velea si antonia nunta
De ce nu s-au căsătorit Alex și Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cum să gătești o tavă delicioasă pentru întreaga familie

„Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față.

În curând sper (n.r.:că o va vedea pe Antonia în rochia de mireasă). Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit cântărețul.

Fiul cel mic al Antoniei și al lui Alex Velea a început școala

alex velea
Ce a declarat Alex Velea despre nunta cu Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca și alți părinți de la noi din țară, începutul acestei săptămâni a fost emoționant pentru cele două vedete, deoarece băiatul lor cel mic a început școala. Antonia și Alex au optat pentru învățământ în sistem privat, pentru copiii lor.

„Începem școala, da. Este primul an ca școlar. A terminat grădinița. Este bucuros. Astăzi i-a luat bunicul lui tricourile, pentru că au niște tricouri specifice.

Ei au fost la o grădiniță privată și acum continuă la școală tot la aceeași instituție. Suntem foarte fericiți cum decurg lucrurile acolo, ei sunt extrem de încântați.” , a povestit Alex Velea.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Vremea de vineri, 9 septembrie 2022. Anunțul ANM: caldura excesiva!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies