”Ne-am dorit foarte mult un copil.” Roxana Negrea, declarații despre motivul despărțirii de Liviu Guță. Bruneta și-a refăcut viața

”Ne-am dorit foarte mult un copil.” Roxana Negrea, declarații despre motivul despărțirii de Liviu Guță. Bruneta și-a refăcut viața
”Ne-am dorit foarte mult un copil.” Roxana Negrea, declarații despre motivul despărțirii de Liviu Guță. Bruneta și-a refăcut viața

Roxana Negrea, fosta soție a lui Liviu Guță a vorbit despre motivul separării de celebrul manelist. Iată ce a declarat femeia!

Liviu Guță și Roxana Negrea s-au bucurat de o relație frumoasă, care a durat 1 an și 3 luni. Din păcate, căsnicia celor doi a ajuns la final cu un scandal de proporții, însă fosta soție a manelistului a reușit să își găsească liniștea în brațele altui bărbat.

Roxana Negrea, dezvăluiri despre motivul de divorț dintre ea și Liviu Guță

Roxana Negrea și Liviu Guță au căzut de comun acord să încheie relația amoroasă în anul 2021, după diverse neînțelegeri.

Din nefericire, sfârșitul căsniciei a fost unul destul de greu, din cauza faptului că au existat acuzații și scandal. Manelistul a declarat de fosta soție că nu îl lasă să-și viziteze copiii din căsnicia anterioară, însă Roxana Negrea are un alt punct de vedere. Bruneta a mărturisit că motivul pentru care a relația celor doi nu a mai funcționat a fost faptul că artistul nu își dorea copii alături de ea.

„Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, el credea că eu sunt vinovată și că nu pot să rămân însărcinată, însă după un control medical riguros s-a constatat că el are anumite probleme medicale așa că a început un tratament pentru a le rezolva. Dar el nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine.

El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles.”, a mărturisit Roxana Negrea, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Cine este Liviu Guță. „Eu stau la poze, pentru că oamenii m-au făcut mare!”

Roxana Negrea, declarații despre motivul despărțirii de Liviu Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme. „Nu aveți voie absolut nimic”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De asemenea, Roxana Negrea a mai menționat faptul că a învățat deja lecții prețioase de viață din căsnicia  eșuată cu Liviu Guță, însă este bucuroasă că și-a găsit sufletul pereche.

”Din mariajul anterior am învățat să învăț să iubesc în prezent.”, a spus Roxana Negrea, pentru fanatik.ro

Roxana Negrea, în culmea fericirii în noua sa căsnicie

Roxana Negrea nu a dus-o atât de bine pe plan sentimental. Cu toate astea, fosta soție a lui Liviu Guță a mărturisit că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului ei partener de viață.

”Viața mea acum este una liniștită și frumoasă, ne înțelegem foarte bine, mă simt respectată și iubită”, a mai spus fosta soție a manelistului.

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a precizat că se știa de dinainte cu actualul partener încă din perioada adolescenței, însă niciunul nu a făcut primul pas.

În prezent, Roxana este bucuroasă că au avut curajul să își împărtășească iubirea, deși a trecut mult timp de atunci.

”Ne cunoaștem din adolescență, am copilărit în același cartier, ne plăceam reciproc, însă eram prea mici să ne abordăm unul pe altul cu subiecte despre iubire și relație. M-a cucerit cu felul lui de a fi! Este un om simplu, harnic și cu educație aleasă pe care a primit-o de la părinții lui.

Îmi plac multe lucruri la el, însă dacă ar fi să fac un top… Este respectuos, foarte ordonat, foarte atent și iubitor în ceea ce mă privește”, a povestit Roxana Negrea.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citește și: Motivul pentru care Adrian Minune este atât de scund. Artistul are 1,50 m

Roxana Negrea, declarații despre motivul despărțirii de Liviu Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Roxana Negrea vrea ca relația să evolueze și să aibă un copil. Fosta soție a manelistului are planuri mărețe de viitor cu actualul soț și speră ca Dumnezeu să îi binecuvânteze cu un moștenitor.

”Cea mai mare împlinire a unei femei diferă de la o femeie la alta, în funcție de nevoile fiecăreia. Pentru mine, împlinirea înseamnă să fiu sănătoasă, să fiu liniștită, respectată, să iubesc, să mă simt iubită și, când Dumnezeu dorește, să ne binecuvânteze cu un copil”, a mai adăugat Roxana Negrea.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Motivul pentru care Adrian Minune este atât de scund. Artistul are 1,50 m

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies