Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului: „Atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună.”

Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului: „Atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună.”
Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului: „Atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună.”

Cunoscutul bucătar a povestit o întâmplare emoționantă cu mama sa.

Nicolai Tand s-a născut în satul Rozavlea, în județul Maramureș, iar localitatea sa este recunoscută pentru gospodinele care știu să prepare cele mai gustoase bucate. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul mamei sale, care avea cele mai gustoase rețete. Astfel, chiar dacă pasiunea pentru gătit și-a dezvoltat-o în Franța, Nicolai Tand a moștenit acest talent culinar de la mama sa.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, îndrăgitul bucătar a făcut dezvăluiri emoționante despre femeia care i-a dat viața.

Nicolai Tand, răsfățat de mama sa, după întoarcerea din Franța

Citește și: Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cum să nu faci foamea? Aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis, stăteam acolo până se prindeau vecinii.” Nu o să crezi ce a mâncat și unde a locuit Nicolai Tand!

Cunoscutul bucătar a plecat în Franța pentru a face bani să-și ajute mama din punct de vedere financiar.

Acolo, însă, a avut parte de un trai extrem de greu, iar după mai bine de 2 ani în care mânca ce apuca, Nicolai Tand s-a întors în țară, acolo unde a fost așteptat de femeia care i-a dat viață cu o tocană de pui.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Primul meu mentor în bucătărie a fost mama mea. Mămăliga cu brânză e cea mai bună la Maramureș. Am multe mâncăruri de la mama care îmi plăceau mult. Când am venit după primii 2 ani de zile din Franța, când am venit acasă, aveam părul lung, îmbrăcat cu haine de piele, eram schimbat după 2 ani de Paris. Mă întreabă mama: „Niculucă al meu, ce vrei să îți fac de mâncare?” I-am zis că orice îmi face ea, nu contează.

Ea voia să îmi facă plăcere, o zeamă de pui, orice. Mi-a zis „Hai că îți fac un pui. Îl alegi pe care vrei tu din grădină, mergi și îl tai și îți fac.” Eu îl tăiam că eu eram băiatul. Mi-a făcut o tocană de pui. La noi se îngroașă cu o lingură de făină și cu smântână. Sincer, atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună și ce înseamnă un pui.
După ce am trecut prin Franța și pentru că eu în perioada aia când stăteam într-o casă părăsită, ne duceam la magazin și cumpăram tot timpul carnea cu etichetă roșie, aia care expira în ziua aia, pentru că era la jumătate de preț
.”, a povestit îndrăgitul bucătar.

Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului
Nicolai Tand [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies