„Nu-mi vine să cred.” Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau. Ce eveniment va avea loc peste două zile

 Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau
Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau

Adda este o artistă foarte îndrăgită de publicul ei și nu numai. A trecut prin momente grele de-a lungul vieții, dar niciodată nu s-a dat bătută. În anul 2006 și-a început cariera muzicală, iar de atunci are parte de foarte mult succes.

În urmă cu un an a fost diagnosticată cu boală cruntă, Lyme, și își dorea să se retragă din lumina reflectoarelor, dar ulterior decizia ei s-a schimbat.

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei. „Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună!”

Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau

Adda nu își dorește ca boala pe care o are să o pună la pământ, iar din acest motiv continuă să facă tot ceea ce își dorește și iubește.

Ea a scos o piesă nouă, un album și a început să scrie o carte.

Vedeta a muncit din greu, iar în urmă cu puțin timp le-a dat o veste importantă tuturor celor care o susțin și îi sunt alături. Ea a menționat, pe rețelele de socializare, că toți cei care își doresc să îi afle povestea o pot face citindu-i cartea, deoarece vineri va ajunge pe piață.

Artista s-a bucurat de cea mai mare reușită până la vârsta de 30 de ani, și anume, a primit primul exemplar al cărții sale și nu a mai putut să îi dea drumul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Adda a declarat că a dormit cu ea lângă pernă și cu mâna pe ea și că are foarte mari emoții pentru ziua de vineri, deoarece se va lansa cartea.

„Vreau să vă zic că ieri am primit prima carte tipărită, Cele trei Adda, și efectiv am dormit cu ea lângă pernă și cu mâna pe ea. Vineri se lansează și nu-mi vine să cred, am niște emoții, niciodată nu am avut așa emoții. Mai e puțin, mai sunt două zile, două zile”, a spus Adda pe pagina personală de Instagram.

 Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau
Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Să se oripileze”. Cristina Șișcanu, revoltă asupra declarațiilor spuse de George Buhnici. Jurnalista a postat o fotografie cu ea în costum de baie

Despre ce va fi cartea artistei

Adda a mai spus, în urmă cu mai mult timp, că în cartea ei va fi sinceră și cu sufletul deschis pentru cititori și își va spune povestea fără perdea, așa cum nu a făcut-o niciodată.

„Să vă spun tot ce n-am spus, inclusiv povestea din spatele pieselor. Să-mi spun povestea, de fapt. Așa, fără filtre și perdea. Cum n-am făcut-o niciodată”, mai spunea Adda pe rețelele de socializare.

 Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau
Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: „Am avut noroc că n-am murit”. Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Tudor Ionescu de la Fly Project. „Acesta este motivul pentru care port ochelari”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies