Pașii pentru un machiaj de zi cu zi. Mira: "Întotdeauna o să fiu de părere că simplu va câștiga și va triumfa."

Pașii pentru un machiaj de zi cu zi. Mira:
Pașii pentru un machiaj de zi cu zi. Mira: "Întotdeauna o să fiu de părere că simplu va câștiga și va triumfa."

Mira care face furori de câțiva ani încoace. Artista a prezentat într-un clip pe platforma ei de YouTube, pașii pentru un machiaj de zi cu zi.

Pe lângă talentul de care mereu a dat dovada când vine vorba de cântat, urmăritorii ei din mediul online, ii complimentează tot mai des stilul in care se machiază. Așadar, Mira a postat cu ceva timp in urmă, un tutorial de machiaj de zi cu zi pe platforma ei de YouTube. Iată care sunt pașii!

Pașii pentru machiajul de zi cu zi

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să își aplice fondul de ten. Pentru a nu crea un aspect încărcat, Mira a combinat două produse pentru a oferi un aspect cât mai plăcut tenului.

"Este un fond de ten care este destul de încărcat pentru makeup-ul de zi cu zi. Am început sa îl folosesc pentru ca atunci aveam probleme cu tenul si atunci am încercat sa acopăr toate problemele, așa ca am dat peste acest fond de ten care mi-a salvat viata. 

(...) Acum ca nu mai am așa probleme cu tenul si am un ten ca orice om, cu puncte si așa mai departe. Îl combin cu un alt fond de ten.”

Cum alegi fondul de ten

Mira a arătat pașii pentru un machiaj de zi cu zi[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum alegi tușul de ochi

Citeste si: Cum faci un machiaj de zi. Care sunt cei 5 pași pentru a avea un machiaj natural

Următorul lucru a fost aplicarea corectorului de ochi, căreia ii place să fie aceeași nuanță ca a fondului de ten.

"Îmi place sa fie un pic, dar nu cu mult mai deschis de multe ori. Îl prefer sa fie in aceeași nuanță cu fondul de ten deoarece nu îmi place diferența aia de zona mai deschisă și atunci mi-e frica sa nu fac o greșeala de genul ala.

Machiajul îmi ia cam 20 de minute când îl fac pe graba.”  a spus Mira.

In pasul următor a folosit o bază de ochi de care este foarte mulțumită si fără de care nu își vede machiajul.

“Produsul asta mi-a schimbat viața. Întotdeauna dădeam vina pe tuș și ziceam ca tușul nu e bun. Baza contează cel mai mult, baza este bază.” 

a mărturisit ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ca un truc, a folosit un baton de conturare pentru conturarea nasului, și apoi l-a estompat. Totodată, vedeta a mărturisit că ar fi ales cariera de make-up artist, daca nu alegea muzică.

“Sunt super pasionată de make-up, probabil dacă nu as fi făcut muzica, făceam ceva in zona asta de make-up.” 

a spus artista.

De asemenea, Mira a spus că folosește pudră pentru obraji si conturul fetei.
“Nu îmi pun foarte mult machiaj, nu apelez la multe produse, întotdeauna o sa fiu de părere ca simplu va câștiga și va triumfa. Mereu va fi mult mai apreciat.” a adăugat ea.

Cum faci un machiaj de zi

Mira a arătat pașii pentru un machiaj de zi cu zi[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cu ce poți înlocui rimelul

Următorul pas a fost aplicarea balsamului de buze si a conturului. Pentru contur a combinat doua nuanțe și l-a dus tot mai sus, pentru a-și ridica pomeții când zâmbește. Acest truc l-a preluat de la make-up artiștii care o machiază.

Pentru fardul de obraz a folosit o nuanță deschisă in zona pomeților și pe nas, iar pentru sprâncene folosește un gel. După spusele ei, gelul așează sprâncenele și le poate ordona cat se poate de bine. Sprâncenele le-a egalat cu un creion de sprâncene pentru a umple golurile.

“Eu nu mă mai pensez de foarte mulți ani. Îmi las sprâncenele, îmi iau doar ce îmi iese in plus, dar forma este a mea și va recomand sa faceți la fel, sa lăsați sprâncenele să fie libere.” a zis Mira.

Pentru machiajul ochilor nu a folosit foarte multe nuanțe. Nuanțele sunt cele de bej si au fost aplicate pe toată suprafața pleoapei, cu efect de alungire a ochilor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Pur și simplu îmi dau cu o nuanță, două și îmi fac un tuș și aia e. Dar efectul mi se pare ca e perfect.”  spune ea.

Mira a arătat pașii pentru un machiaj de zi cu zi[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: 6 Tendințe de machiaj în 2022. Cum să te machiezi ca să atragi toate privirile

Pentru tușul de ochi a folosit o nuanță neagră, apoi un fard alb si l-a aplicat in coltul extern al ochilor, si pe arcada sprâncenelor pentru iluminare.
“Plec așa de la marginea ochiului si depinde foarte mult de cum îl vreau. Ba îl vreau mai alungit, ba îl vreau mai ridicat, ba îl vreau mai la mijloc, depinde cum am starea in momentul ala." a continuat ea.

Ce secret are Mira pentru gene perfecte

Rimelul l-a aplicat doar pe genele de sus, pentru un efect de alungire a ochilor, iar mai apoi a folosit un creion de buze cremos.
“Nu îmi dau cu nimic in zona de jos pentru ca vreau sa am impactul de ochi de rândunică.(...) Ca sa am un aspect de buze mai mari folosesc un ruj si tapotez doar să pară ca am buzele roșiatice natural.”

Citeste si: Sfaturi pentru machiaj. Cum să te machiezi respecatand toți pașii

Mira arătat pașii pentru un machiaj de zi cu zi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Istoria și evoluția machiajului din antichitate până în prezent



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies