Paula Chirilă a apelat la ajutorul medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

Paula Chirilă a apelat la ajutorul medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta
Paula Chirilă a apelat la ajutorul medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

Paula Chirilă a ajuns din nou pe mâinile medicului estetician. Nemulțumită de felul în care arată, fosta prezentatoare Tv a apelat la o nouă intervenție estetică pentru a rezolva problema. Intervenția a avut loc la nivelul feței, iar Paula Chirilă este forte mulțumită de rezultat.

Vedeta nu este o împătimită a operaților estetice, dar nici nu spune nu acestora. Paula Chirilă nu este străină de astfel de intervenții, pentru că în trecut a facut o lipoaspirație, petru a scăpa de excesul de grăsime. De această dată, fosta prezentatoare TV și-a facut o corecție a bărbiei.

Paula Chirilă este foarte încântată de rezultatul obținut și a declarat că dacă ar avea foarte mulți bani și-ar face toate operațiile estetice existente.

"A durut un pic, dar a meritat. Este o substanță care seamănă cu acidul hialuronic. E special făcută pentru zona aceasta. Eu dacă aș fi plină de bani mi-aș face toate operațiile pământului. Acum mă simt binișor în pielea mea. Din cap până în picioare m-aș face. Mi-aș corecta sânii.", a declarat Paula Chirilă la o emisiune TV. 

Citeste si: Alina Pușcaș, implanturile cu silicon i-au adus mari probleme

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum arată Cristina Cioran în costum de baie

Citeste si: Îți dorești să păstrezi proprietățile fructelor și legumelor? Nu le mai depozita în frigider

Cum a scăpat vedeta de excesul de grăsime

Paula a mai apelat în trecut la ajutorul medicului estetician, pentru aș-i topi grăsimea în locurile în care sportul nu a fost suficient.

Cu ajutorul criosaunei, dar şi cu al laserului a reușit să scape de acest impediment.

„La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos!", spunea Paula anul trecut.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum arată Cristina Cioran în costum de baie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies