Pentru ce îi este Adriana Bahmuțeanu recunoascătoare lui Silviu Prigoană? „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Eu aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe!”

Pentru ce îi este Adriana Bahmuțeanu recunoascătoare lui Silviu Prigoană? „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Eu aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe!”
Pentru ce îi este Adriana Bahmuțeanu recunoascătoare lui Silviu Prigoană? „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Eu aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe!”

Jurnalista a vorbit despre cum se înțeleg copiii săi cu tatăl lor.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul podcastului moderat de către Anamaria Prodan, acolo unde a vorbit de căsnicia tumultuoasă pe care a avut-o cu Silviu Prigoană. În urma acestui mariaj au rezultat doi copii. Astfel, chiar dacă a trecut prin numeroase greutăți, atât în cadrul căsniciei, cât și ulterior, după divorț, Adriana Bahmuțeanu este recunoscătoare că fostul său soț i-a dăruit doi băieți minunați.

Cum a ajutat-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu să evolueze?

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa: „N-am avut cea mai fericită copilărie. Provin dintr-o familie disfuncțională. Le mulțumesc că mi-au dat viață.”

Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe lângă cei doi copii, jurnalista îi este recunoscătoare fostului soț pentru că a ajutat-o să evolueze.

Eu îi mulțumesc pentru cei doi copii frumoși pe care mi i-a făcut și îi rămân recunoscătoare, că dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Eu aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux, după gentuțe, după tot felul de prostii, care nu au niciun fel de valoare și nu aș fi ajuns la cunoașterea asta.

A trebuit să trec prin acest iad al relației, ca să îmi dau seama cine sunt eu, să mă vindec și să văd ce pot să fac. Altfel, rămâneam o femeie nefericită în căsnicia ei, așa cum au fost foarte multe femei din familia mea. Eu am oprit transmiterea aceasta din generație în generație a acestor suferințe pe care mătușile mele, străbunicile mele, bunicile mele, le-au avut de la bărbații lor .”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ce relație au copiii Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană?

Adriana Bahmuțeanu și copiii săi [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Prezentatoarea TV susține că între fostul său soț și copiii săi există o relație bună, chiar dacă în trecut, omul de afaceri a refuzat să îi vadă pe aceștia.

Astăzi au o relație mai bună. Lucrăm la această relație. Eu îmi doresc ca ei să înțeleagă, și asta le spun tot timpul, că părinții ți alegi înainte să te naști, pentru că ai de învățat niște lecții în viața asta.

De aia un părinte poate e mai certăreț, pentru că asta e lecția ta, de asta ai venit tu pe pământ, ca să înveți niște lucruri și să evoluezi .”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Anamaria Prodan vorbește despre părinții lui Ronald Gavril. Întâmplarea surprinzătoare pe care a trăit-o cu mama lui „Toată lumea a fost pe placul meu, după asemănarea mea!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies