Atât vă spun: prăjitura Vis de cocos a fost lăudată şi făcută (în repetate rânduri!) chiar şi de oameni care nu prea sunt amatori de cocos, în general! Prăjitura Vis de cocos are tot ce vrei: aromă puternică, blat pufos şi crocant totodată, cremă care ţi se topeşte în gură, glazură ciocolătoasă mătăsoasă. Uşoară, spectaculos de bună, extrem de aspectuoasă şi, cel mai important lucru… de casă! Să facem o tavă mare de “Vis de cocos”, împreună!
Ingrediente
Pentru blat
7 albuşuri
300 grame zahăr
3 linguri de apă clocotită
2 linguri de zeamă de lămâie
200 grame nucă de cocos (se păstreaza de aici 2-3 linguri pentru ornat)
3 linguri de făină
1 plic zahăr vanilat
Pentru crema de cocos
200 grame unt
7 gălbenuşuri
1 plic zahăr vanilat
150 de grame de zahăr pudră
50 de grame de nucă de cocos
1 lingură de lapte
+ Glazură de ciocolată
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>