Atât vă spun: prăjitura Vis de cocos a fost lăudată şi făcută (în repetate rânduri!) chiar şi de oameni care nu prea sunt amatori de cocos, în general! Prăjitura Vis de cocos are tot ce vrei: aromă puternică, blat pufos şi crocant totodată, cremă care ţi se topeşte în gură, glazură ciocolătoasă mătăsoasă. Uşoară, spectaculos de bună, extrem de aspectuoasă şi, cel mai important lucru… de casă! Să facem o tavă mare de “Vis de cocos”, împreună!
Mod De Preparare
Se preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade Celsius şi se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Blatul
Bate albuşurile cu zahărul spumă tare, adăugând pe rând câte o lingură de apă clocotită şi cele două linguri de zeamă de lămâie. Bate încontinuu 2-3 minute. Apoi încorporează, încet şi cu mişcări largi, nuca de cocos, făina şi zahărul vanilat.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>