Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au probleme în relație. Ce mesaj a transmis dansatoarea

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au probleme în relație. Ce mesaj a transmis dansatoarea
Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au probleme în relație. Ce mesaj a transmis dansatoarea

În ultima vreme, au existat numeroase speculații cu privire la relația dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Cu toate că artiștii au oferit multe indicii, nu au concretizat niciodată zvonurile.

În urmă cu o zi, blondina a transmis, pe rețelele de socializare, un mesaj legat de iubire, prin care pare că suferă din dragoste.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, relație controversată

cristina pucean relatie
Cristina și Bogdan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Cei doi nu au anunțat în mod oficial că formeză un cuplu, însă, de-a lungul timpului, faptele lor au demonstrat acest lucru.

Urmăritorii Cristinei și a lui Bogdan au realizat că între ei doi este ceva mai mult decât o colaborare sau o relație de prietenie. Dansatoarea și cântărețul s-au fotografiat de multe ori în aceleași locuri și s-au sărutat la un eveniment, în văzul tuturor. Acum, situția dintre ei ridică semne de întrebare, după ultimul mesaj postat de Cristina. Blondina a scris cum ar trebui să fie persoana de care să te îndrăgostești.

„Nu ai nevoie de idioți care te vor altfel decât ești tu, de fapt...” Ce a declarat Cristina Pucean

cristina pucean iubit
Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean. Videoclipul a devenit viral

În mediul online, vedeta se arată întotdeauna fericită, cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, Crsitina și-a îngrijorat fanii, după ce a transmis un mesaj pe Instagram. Dansatoarea a scris câteva cuvinte despre persoana potrivită, de care ar trebui să te îndrăgostești. Vedeta își dorește să aibă alături un bărbat care o acceptă așa cum este și cu care poate să rămână încă, un copil. Cristina nu a menționat despre cine este vorba.

Astfel, și-a lăsat fanii în dubii, iar aceștia nu știu dacă este vorba de Bogdan de la Ploiești, manelistul cu care blondina și-a petrecut mare parte din timp.

„Îndrăgostește-te de cineva lângă care poți să rămâi mereu copil, să te prostești, să te alinți în preajma lui și să nu îți reproșeze nimic, ba chiar să iubească felul tău de a fi. Nu ai nevoie de idioți care te vor altfel decât ești tu, de fapt...”,

a scris Cristina Pucean.

Ce cred fanii lui Bogdan de la Ploiești și ai Cristinei Pucean despre relația lor

cristina si bogdan de la ploiesti
Ce relație au Cristina și Bogdan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au apărut din nou împreună. Cum au reacționat fanii

În urmă cu câteva zile, cei doi au postat o fotografie împreună. În imagine, Cristina poartă o rochie elegantă, iar Bogdan o admiră, zâmbindu-i. După ce au publicat fotografia, reacțiile nu au încetat să apară.

„La asta nu dau like”, „Relație de o vară”, „Sper să te înșele”, „Să nu vă țină”, au fost câteva din comentariile negative de la postare.

Au existat și persoane  care le încurajează relația: „Sunteți superbi. Și atât...fără cuvinte", „Ce drăguți sunteți împreună", „Frumoșilor!!", au mărturisit susținătorii celor doi. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Trucul cearșafului de pat. Ce trebuie să facem pentru un somn liniștit

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies