Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu le-au desfiinţat pe concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", apoi s-au certat! Vezi motivul neaşteptat!

Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”
Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”

În cea de-a doua ediție a mult iubitului show televizat, cei trei jurați au ajuns, în spatele camerelor, la o discuție foarte aprinsă din cauza fetelor.

Aseară s-a difuzat ediția a doua a show-ului “Bravo ai stil! Celebrities” și discuțiile, jurizările și comentariile concurentelor devin din ce în ce mai dure. Nu numai că scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu  s-a întețit, când de fapt, toți ne așteptăm să se termine, dar și jurații au început să spună lucrurilor pe nume.

Citeste si: Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

În culise, în spatele camerelor de filmat, cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, au avut o discuție mai mult decât aprinsă din cauza concurentelor. Toată această polemică a început de la faptul că majoritatea participantelor sunt “plictisitoare”, în sensul în care le lipsesc, cu desăvârșire, efervescența și dinamismul.

Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”
Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”

Citeste si: Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dacă Andreea Tonciu și Theo Rosé nu ar fi: “plictiseală maximă...”

Juriul a decis că singurele fete care se comportă ca la o emisiune, care știu să se manifeste și totodată să animeze atmosfera monotonă sunt Andreea Tonciu și Theo Rose. Prin felul lor de-a fi, acestea au cucerit, aparent, juriul și credem cu tărie că și pe cei de acasă. Mai mult decât atât, Raluca a menționat fugitiv că dacă cele două concurente menționate anterior nu ar participa la “Bravo...”,

atmosfera ar fi atât de plictisitoare încât cei de la masa juriului și deopotrivă, telespectatorii, ar... adormi!

Citeste si: Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: “noi doi ne-am cam «hâțânat»” din cauza Biancăi Rus

Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”
Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Într-o altă ordine de idei, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-au ciondănit și din cauza Biancăi Rus. Termenul “desființat” folosit de “Regina Regească” în relație cu “Bote” și Bianca Rus, a fost unul total nepotrivit pentru că poate fi înțeles cu conotație negativă și concurentele ar putea avea impresia că aceștia favorizează pe cineva. “Regele modei”, Cătălin Botezatu, a fost rapid la replică și în timpul emisiunii a declarat foarte clar și concis că nu îi pasă.

“Mie nu îmi pasă. Vreau să iasă de aici ultima, să fie cea mai stilată vedetă și atât. Plus că vreau să facem un reality-show adevărat, să ne distram, să vedem ținute, să educăm publicul de acasă. În niciun caz nu vreau să induc în eroare publicul de acasă, să creadă lumea că am ceva cu ea,” își încheie Manifestul Cătălin.  

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies