Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!

Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!
Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!

Mădălin None a fost concurent la Puterea Dragostei în primul sezon, deși multe fete l-au plăcut, el nu a făcut cuplu cu niciuna.

 

Eliminat de la Puterea Dragostei, Mădălin None a făcut pentru câteva luni un cuplu cu Loredana Chivu. Cei doi au fost împreună într-o scurtă vacanță, au apărut în poze incendiare în cluburi. Dar după o relaţie cu năbădăi, cu multe certuri, despărţiri şi împăcări, Loredana Chivu şi None, fostul concurent de la Puterea Dragostei, şi-au spus adio.

De la despărțirea de Loredana Chivu, Mădălin None nu a mai apărut în public cu o altă tânără despre care să și confirme că i-ar fi iubită, deși mai multe domnișoare au tot

spus că sunt ”într-o relație” cu acesta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Acum însă, un fan al emisiunii a distribuit o imagine în care Mădălin None sărută o tânără. Deși chipul acesteia nu se vede în captură, este clar că nu e Loredana Chivu, pentru că tânăra este o brunetă.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!

Citeste si: Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat "lovitura" fatală! Declaraţii exclusive!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Sunt unii care susțin că bruneta ar putea să fie tânăra cu care Mădălin None a jucat în videoclipul lui Ionuț de la Constanța, mai ales că în imaginile din videoclip se vede o ”chimie” între cei doi protagoniști. Însă, bruneta din videoclip are tatuaje în zona decolteului, desene care lipsesc în cazul brunetei sărutate de Mădălin. 

Bernadett de la Puterea Dragostei l-a plăcut pe Mădălin None

Bernadett, o altă concurentă de la Puterea Dragostei, a declarat că l-a plăcut pe Mădălin None. Deși cei doi nu s-au întâlnit în casa de la Puterea Dragostei, frumoasa blondă a mărturisit de mai multe ori că și-ar dori să-l cunoască pe None, i-a făcut apot acestuia chiar o invitație la o cafea. În acea perioadă Mădălin None era ”liber”, acum nu se știe dacă fostul concurent de la Puterea Dragostei are o relație serioasă!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! Vezi de cine şi ce spune vedeta despre nuntă! "Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucuraţi pentru noi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies