Prima reacție a Andrei, după ce a fost părăsită de Bogdan Mocanu: „Ce poate fi mai rău...”

Prima reacție a Andrei, după ce a fost părăsită de Bogdan Mocanu: „Ce poate fi mai rău...”
Prima reacție a Andrei, după ce a fost părăsită de Bogdan Mocanu: „Ce poate fi mai rău...”

Cum a reacționat Andra, după ce a fost părăsită de Bogdan Mocanu.

În ultimele zile, Andra și Bogdan Mocanu au trecut prin momente dificile, după ce concurenta de la Puterea dragostei a recunoscut că îi place de None. Momentele în care Andra a fost surprinsă dansând cu Bogdan Mocanu au fost prea mult pentru concurentul din Casa dragostei, care a decis să îi dea papucii Andrei.

De altfel, încă de ieri Bogdan Mocanu i-a spus și lui Livian că stă să se gândească ce are de făcut, iar dacă nu va observa o schimbare la iubita sa, va pleca din emisiune și va încheia relația.

Citeste si: Cine este noua concurentă de la Puterea dragostei! Manuela s-a iubit cu un fost concurent

Citeste si: Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: "Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian! EXCLUSIV!

O să înnebunesc. Dacă atac, o să mă judece lumea. Dacă mă calcă pe coadă, nu e bine pentru nimeni. Nici pentru mine. Dacă am întors foaia, o să aibă multă lume de suferit și poate că o să o fie o chestie iremediabilă.

Eu acum nu încerc să mă concentrez pe restul oamenilor, ci vreau să mă concentrez pe ea. Vreau să văd un semn, o schimbare.

Când vorbesc doar eu cu ea, primesc, mă încarcă de energie. Faptele contează, nu discuțiile, când îmi spune niște lucruri. Nu știu dacă e vrăjeala ei, dar are un talent să spună chestii probate, argumente plauzibile, la modul fapte. Dar am nevoie să știu pentru ce.

Așa, dacă ea e vântul... Nu știu, dar o să mai stau săptămâna asta, vreau să văd cum evoluează lucrurile săptămâna asta și o să iau o decizie. Dacă nu, mai am un plan de-al meu diabolic, dar aș fi egoist și nu știu. Oricum, o vreau pe ea, o vreau până când o să simt că nu mă vrea doar pe mine ”, a spus Bogdan în ediția de luni.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Iar acel moment a venit, căci Andra l-a trădat pe Bogdan și cu Andy, dar și cu None. Concurenta de la Puterea dragostei a dansat cu amândoi, lucru care l-a mâniat pe Bogdan Mocanu, care a reacționat și a anunțat că se desparte de Andra.

Imediat după despărțire, Andra a avut și o primă reacție. Aflată într-un taxi, Andra a fost deranjată de condiții:

„Ce poate fi mai rău decât să te afli într-un taxi, să mai ai 15 minute să ajungi la destinație, să fii nemâncată, să nu vorbească deloc engleza...”, și-a anunțat Andra fanii pe pagina sa de Instagram, semn că despărțirea de Bogdan nu a afectat-o prea tare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bogdan Mocanu, decizie șoc după ce a aflat de Andra și None! Vrea să plece de la Puterea dragostei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies