Rețeta de broccoli la cuptor, pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună.”

Rețeta de broccoli la cuptor, pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună.”
Rețeta de broccoli la cuptor, pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună.”

Află din rândurile următoare cum pregătește mamaia Lenuța rețeta sa de broccoli la cuptor.

Mamaia Lenuța este o altă bunicuță din mediul online foarte urmărită și apreciată de internauți, datorită felului său de a fi, dar și pentru rețetele sale gustoase. Astfel, îndrăgita bunicuță pregătește mereu cele mai gustoase preparate, iar ulterior împărtășește rețeta cu urmăritorii săi din mediul online. Recent, mamaia Lenuța a pregătit o rețetă de-a dreptul delicioasă de broccoli la cuptor cu ou și cu legume.

Rețeta de broccoli la cuptor pregătită de mamaia Lenuța

Citește și: Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Care este secretul dezvăluit de mamaia Lenuța de pe TikTok pentru cele mai gustoase gogoși “Minciunele”. “Le-am făcut exact cum le făcea mama mea acasă.”

Ingrediente:

  • broccoli;
  • roșii;
  • o ceapă;
  • 3 căței de usturoi;
  • morcovi;
  • lapte;
  • 2 ouă;
  • 4 linguri de făină;
  • condimente;
  • sare;
  • praf de copt.

Mod de preparare:

Mamaia Lenuța a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Dragii mei, astăzi mamaia o să vă pregătească broccoli cu ou la cuptor. Avem broccoli, pe care i-am spălat bine. I-am fiert 3 minute, i-am scos și i-am pus în apă rece.

Am pregătit roșii, o ceapă călită, 3 căței de usturoi căliți, morcovi, lapte, iaurt, 2 ouă, 4 linguri de făină, condimente, sare și praf de copt. Batem ouăle bine. Punem piper, sare, lapte, iaurt. Batem bine și punem 4 linguri de făină. Am amestecat-o pe rând. Punem un pachet de praf de copt. Acum punem o ceapă călită, 3 căței de usturoi căliți și un morcov. Punem aici și amestecăm bine.
Acum vine ingredientul principal. Tăiem broccoli-ul. Presărăm pe deasupra o linguriță de ulei și îl turnăm în compoziție. Punem și roșiile, condimente și acum amestecăm bine. Am uns tava. Turnăm compoziția în tavă și o băgăm la 180 de grade, o jumătate de oră. Ce miros frumos are! Foarte bună
.”, a explicat mamaia Lenuța pe TikTok.  

@mamay_lenuta

REȚETĂ: BROCCOLI LA CUPTOR 🥦

♬ sunet original- Mamay Lenuța



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Ce a scris Larisa Uță pe rețelele de socializare, la 4 zile după declarațiile controversate despre Alin Oprea? „Coșmarul nostru nu se oprește niciodată.”

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies