Cheeseburgerul reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de cheeseburger, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cheeseburger, preparat exact pe gustul vostru.
Citește și: Rețetă de Lasagna. Numai bună de luat la pachet!
Rețetă de Cheeseburger
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de cheeseburger , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 13 pași simpli!
Timp de pregătire – 30 minute
Timp de preparare – 40 minute
Timp total – o oră si 10 minute
Porții – 2 persoane
Ingrediente – Cheeseburger
- o bucată de carne de vită
- o bucată de carne de porc
- 3 roșii mari
- o ceapă mare
- un ardei gras roșu
- o legătură proaspătă de pătrunjel
- 2 chifle
- salată rucola
- câteva felii subțiri de slănină
- 20 de felii de cașcaval cheddar
- câțiva castraveți murați
- câteva roșii uscate
- busuioc uscat
- cimbru uscat
- ulei
- sare
- piper
Citește și: Rețetă de Brioșe cu nuci și miere. Perfecte pentru masa de Crăciun!
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de preparare - Cheeseburger
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom începe prin a pregăti focul pentru pirostria noastră, pentru că această rețetă de cheeseburger se poate prepara și afară, în aer liber, pe pirostrie.
Bineînțeles că rețeta se poate pregăti și în casă, însă de această dată, o vom pregăti în aer liber, direct pe pirostrie.Pasul 2. Mai departe, vom continua prin a tăia 3 roșii mai mari, în cubulețe mici. Imediat ce am terminat, le vom adăuga într-o tigaie de dimensiuni mai mari pe care o vom așeza direct pe pirostrie.
Pasul 3.
Pasul 4. Roșiile noastre din tigaie le vom amesteca din când în când cu ajutorul unei linguri de lemn. Mai apoi, le vom condimenta cu sare, piper și puțin cimbru uscat, iar după ce le vom mai amestecă puțin, vom presăra și puțin busuioc uscat.
Citește și: Rețetă de Pizza cu mozzarella. Gata în doar 7 pași simpli!
Pasul 5. A venit momentul să ne ocupăm și de carnea pentru cheeseburger-ul nostru delicios. Așadar, vom avea nevoie de o bucată de carne de porc și o bucată de carne de vită. Pe ambele le vom tăia în fâșii subțiri, cu ajutorul unui cuțit special de carne, iar mai apoi, le vom mărunți bine de tot și le vom amesteca împreună. Presărăm și peste carne, puțin busuioc uscat, iar după ce am mai amestecat, o vom pune în bolul în care se află și ardeiul gras, ceapa și pătrunjelul și o vom încorpora cu toate ingredientele.
Pasul 6. Între timp, sosul nostru de roșii este gata, așa că vom lua tigaia de pe foc, iar conținutul îl vom transfera într-un bol de dimensiuni mai mici, pe care îl vom lăsa deoparte.
Pasul 7. Într-o altă tigaie, vom turna puțin ulei, iar apoi vom pune fâșiile subțiri de slănină. Din când în când, slănina trebuie să fie și amestecată, pentru a se prepara uniform pe toate părțile, dar și pentru a nu se arde.
Pasul 8. În acest timp, vom forma și carnea noastră pentru burger. Așadar, vom lua puțină cantitate (după preferințe) de carne, pe care o vom forma într-o bilă, pe care ulterior o vom aplatiza, cât să se formeze bucata noastră perfectă pentru preparat. Am putea avea cu până la 8 astfel de bucăți, iar ținând cont de faptul că vom folosi câte 4 bucăți la un cheeseburger, vom avea 2 astfel de preparate.
Citește și: Rețetă de Mousse de ciocolată cu afine. Un desert simplu și gustos
Pasul 9. Mai departe, vom lua și 12 felii de cașcaval cheddar, dintre care vom așeza câte 3 felii pe o bucată de carne, pentru ca mai apoi să așezăm altă bucată de carne deasupra, astfel încât să îi unim marginile, iar cașcavalul să se păstreze în interior.
Pasul 10. Acum vom avea nevoie de câteva roșii uscate (după preferințe), dar și de câțiva castraveți murați, pe care îi vom felia.
Pasul 11. În acest timp, vom tăia în jumătăți și cele 2 chifle pentru cheeseburger, de la care vom îndepărta miezul, iar cu mijlocul în jos, vom așeza feliile într-o altă tigaie pe pirostrie, pentru a se rumeni puțin. Imediat ce s-au rumenit, le-am și luat de pe foc.
Pasul 12. Când burgerii sunt rumeniți de-a dreptul, mai așezăm pe ei câte 8 felii de cașcaval cheddar, pentru a se topi. Pentru a se grăbi acest proces, putem să îi stropim cu uleiul din tigaie.
Pasul 13. A venit momentul să ne ocupăm de asamblarea preparatului nostru. Luăm fiecare chiflă și punem din sosul delicios de roșii, peste care vom adăuga salată rucola, bucata de burger cu cheddar, încă puțin sos de roșii, câteva roșii uscate, felii de castravete murat și chifla deasupra, iar rețeta este gata!
Cheeseburger-ul este gata și se poate servi cald. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de Chec cu morcov. Un desert ușor de preparat în casă