Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat

reteta de ciorba cu ciolan afumat
Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat

Ciorba cu ciolan afumat reprezintă o adevărată delicatese, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  ciorbă cu ciolan afumat, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o ciorbă cu ciolan afumat, preparată exact pe gustul vostru.  

reteta de ciorba cu ciolan afumat ca la mama acasa
Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă clasică de burger! O să iasă exact ca la fast-food!

 

Rețetă de  ciorbă cu ciolan afumat

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  ciorbă cu ciolan afumat , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 8 pași simpli!

Ingrediente – ciorbă cu ciolan afumat

 

  • 3 bucăți de ciolan afumat
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras roșu
  • un sfert de țelină
  • sare
  • piper
  • ulei
  • o conservă de mazăre
  • o lingură de pastă de tomate
  • 2 căni de borș
  • o legătură de leuștean
  • 3 ouă

ciorba cu ciolan afumat
Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum pregătești ravioli cu carne

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Mod de preparare - ciorbă cu ciolan afumat

Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de porc reprezintă o sursă bogată de proteine, grăsimi, fier și zinc, care oferă organismului nostru necesarul zilnic de care are nevoie, pentru a-și menține un stil de viață sănătos.

Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de porc, însă astăzi vă vom prezența cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, ciorba cu ciolan afumat. Această rețetă se poate prepara chiar și în ceaun, direct pe pirostrie, în aer liber.

Pasul 1.  Primul pas pe care îl vom face este să pregătim focul pentru ceaun, pentru ca el să fie gata pentru momentul în care ne vom apuca de gătirea propriu-zisă a rețetei de astăzi.

Pasul 2.  Apoi ne vom ocupa de tăierea celor două mari bucăți de ciolan afumat, rând pe rând, în cubulețe mici, pe care le vom pune într-un bol de dimensiuni mai mari. Dacă vă doriți, puteți păstra o jumătate dintr-o bucată, exact așa cum este, fără să o mai tocați mărunt.

Pasul 3.  Poziționăm cu grijă ceaunul, deasupra focului pe care l-am făcut mai devreme, și adăugăm ulei și bucățelele de ciolan afumat din bol, dar și jumătatea de bucată care a rămas netăiată.

Nu uitați ca din când în când, să mai amestecați.

Pasul 4.  Acum ne vom ocupa de tăierea unei cepe, tot mărunt, dar și a unui morcov, însă de această dată, morcovul îl vom tăia puțin mai mare. Atât ceapa, cât și morcovul se pun într-un bol de dimensiuni potrivite, pentru ca mai târziu să le adăugăm în ceaun.

reteta de ciorba cu afumatura
Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș, tocana tradițională a maghiarilor

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 5.  În acest timp, ciolanul nostru afumat s-a rumenit, motiv pentru care îl vom lua din ceaun și îl vom pune într-un bol. A venit timpul să punem în ceaun și amestecul de ceapă și morcov, pe care îl vom mai amesteca din când în când.

Pasul 6.  În timp ce ingredientele noastre se călesc, vom începe să tăiem și un ardei gras roșu, în fâșii mari. Vom avea nevoie și de un sfert de țelină, pe care o vom tăia și pe aceasta în bucățele mici. Ardeiul și țelina se adaugă și ele peste ceapa și morcovul din ceaun, alături de sare și piper (după gust) și se continuă gătirea lor, în timp ce mai amestecăm.

Pasul 7.  Urmează pasul în care vom adăuga și apă peste legumele noastre, atât cât să le cuprindă pe toate, iar apoi vom aștepta ca aceasta să se combine cu toate ingredientele adăugate. Din când în când, se recomandă să mai amestecați, iar când observăm că ciorba noastră a început să prindă culoare, putem adăuga și jumătatea de bucată de ciolan afumat, iar ulterior și bucățelele mici.

Pasul 8.  După puțin timp, vom adăuga și mazărea, o lingură de pastă de tomate, dar și 2 căni de borș, pentru ca ciorba noastră să aibă un gust mai acrișor. Între timp ne vom ocupa și de tăierea legăturii de leuștean, iar într-un bol vom sparge 3 ouă, pe care le vom amesteca și le vom adaugă în ceaun, peste preparatul nostru, în timp ce amestecăm. La final, adăugăm și leușteanul.

Ciorba cu ciolan afumat  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

Citeste si: Rețetă tradițională de cannoli de casă, cu umplutură cremoasă de ricotta



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețetă delicioasă de gulaș, tocana tradițională a maghiarilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies