Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este!”

Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este!”
Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este!”

Află din rândurile următoare cum prepară bunica Gherghina de pe TikTok rețeta sa de pandișpan cu prune.

Prunele sunt unele dintre cele mai întâlnite fructe în această perioadă. Astfel, bunica Gherghina profită din plin de savoarea și gustul lor, pregătind bunătăți alese, pe care le împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online.

De data aceasta, îndrăgita bunicuță a pregătit o rețetă delicioasă de pandișpan cu prune. Bunica Gherghina a filmat întreg procesul și a împărtășit rețeta cu urmăritorii săi din mediul online.

Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok

Citește și: Sirop de caise fără fierbere, secretul împărtășit de bunica Gherghina! “E nemaipomenit de bun. E o bunătate!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețeta bunicii Gherghina de prăjitură cu caise: „Nu că mă laud, dar să vedeți ce bunătate o să iasă!”

Ingrediente:

  • 1 kg de prune;
  • 20 de linguri de lapte;
  • 5 ouă;
  • 20 de linguri de zahăr;
  • un plic de amoniac;
  • un plic de zahăr vanilat;
  • 20 de linguri de făină;
  • 20 de linguri de ulei.

Mod de preparare:

Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Jumătate din prune le tăiem cubulețe, iar cealaltă jumătate le tăiem în patru. Jumătate le tăiem în sferturi și le punem deasupra la prăjitură. În acest bol punem ingredientele. 20 de linguri de făină și 20 de linguri de zahăr. Urmează cele 5 ouă. Punem și 20 de linguri de ulei.

20 de linguri de lapte, un plic de zahăr vanilat. Un plic de amoniac, pe care îl stingem cu puțin oțet. În compoziție punem și cubulețele de prune. Acum amestecăm toate ingredientele și turnăm în tavă compoziția. Punem sferturile de prune și adăugăm zahăr brun pe deasupra. Mergem la cuptor cu prăjitura, la 180 de grade. O ținem să se coacă până când se întărește ea bine. Pandișpanul este gata.
Așa trebuie să fie când îl scoateți de la cuptor, să fie auriu pe deasupra. Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este
.”, a spus bunica Gherghina pe TikTok.

@bunica.gherghina Pandișpan cu prune👵🏻❤️ #foryou❤️ #pandișpancuprune #bunicagherghina #romania🇷🇴 #teleorman #cake #prăjitură ♬ sunet original- Bunica Gherghina🍩



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Rețeta de dulceață de ardei iute a lui chef Ștefan Popescu! „Mie îmi place foarte mult să o mănânc cu brânză, ceea ce vă recomand și vouă, dar în special, cu carne este un deliciu.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies