Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea! „Credeți-mă că sunt gustoase!”

Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea! „Credeți-mă că sunt gustoase!”
Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea! „Credeți-mă că sunt gustoase!”

Află din rândurile următoare care este rețeta de paste rigatoni a lui chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea este foarte activ în mediul online, acolo unde ține legătura cu urmăritorii săi, împărtășind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit rețeta sa de paste rigatoni.

Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea
Chef Sorin Bontea[Sursa foto: Captură YouTube]

Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea

Citește și: Rețeta de pulpă de miel cu legume la cuptor a lui chef Sorin Bontea: „Le bag la cuptor, mielul și legumele în același timp.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Rețeta de cheesecake cu fidea scurtă a lui chef Sorin Bontea: „Atunci când cheesecake-ul este gata, se lasă la răcit în cuptor, apoi se pune în frigider pentru scurt timp.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de chef Sorin Bontea, pentru două porții avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 g de paste rigatoni;
  • 180 g de pancetta (sau slănină afumată);
  • o ceapă;
  • o lingură de ulei de măsline
  • 400 g de sos de roșii tocate cuburi
  • 100 ml de vin alb sec
  • un vârf de linguriță de zahăr
  • pecorino ras (după gust)
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

Chef Sorin Bontea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Am să pun foarte puțin ulei de măsline. Îl lăsăm să se încingă și facem practic jumărele. Vedeți că își lasă foarte multă grăsime. Nu o să o punem chiar pe toată. Mai scot din grăsime că este multă. Dacă mai e nevoie, am să completez.

Să nu se simtă grăsimea aia foarte mult. Pun și ceapa direct peste. Ceapa a început să se prăjească, e galben-aurie. Pun vin alb sec. Îl las să se reducă până nu mai miroase a vin. Roșiile. Punem sare, nu foarte multă. O să le facem puțin picante. Trebuie să le las să fiarbă cam 10 minute, nu mai mult. Între timp pun pastele la fiert. Pentru că folosesc roșii la conservă și roșii în general, am să pun un vârf de linguriță de zahăr.
Vreau să fiarbă și puțin în sos, să-și tragă pastele gust. Am să pun un pic de pecorino. Asta este rețeta mea de paste. Credeți-mă că sunt gustoase
!”, a spus chef Sorin Bontea pe YouTube.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta pastelor cu brânză de burduf, spanac și nuci prăjite a lui chef Sorin Bontea. “Este spectacol.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies