Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon. Delicioasă pentru iubitorii de carne!

reteta de prajitura cu branza si bacon
Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon

„Prăjitura” cu brânză și bacon reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  „prăjitură” cu brânză și bacon, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru „prăjitura” cu brânză și bacon, preparată exact pe gustul vostru.

retete emisiunea wild cooking de la kanal d
Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Cheeseburger. Cel mai suculent burger făcut în casă!

 

Rețetă de  „Prăjitură” cu brânză și bacon

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  „prăjitură” cu brânză și bacon , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 10 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – 2 ore

Timp total  – 2 ore si 30 minute

Porții  – 4 persoane

Ingrediente – „Prăjitură” cu brânză și bacon

  • o vânătă mare
  • un morcov mare
  • un cartof mare
  • o ceapă roșie mare
  • ulei
  • un ardei gras roșu
  • un ardei gras verde
  • amestec de carne tocată de vită și porc
  • 2 ouă întregi (la temperatura camerei)
  • sare
  • piper negru măcinat
  • cimbru uscat
  • 20 de fâșii subțiri de slănină sau bacon
  • câteva bucăți de brânză albastră (opțional)
  • un amestec de mozzarella cu brânză cheddar
  • câțiva căței de usturoi (după preferințe)
  • praf de chili
  • miere (după gust)
  • iaurt grecesc
  • ceapă verde

retete cu carne
Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Rețetă de Panettone, cozonacul delicios cu origine Italiană

Mod de preparare - „Prăjitură” cu brânză și bacon

Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom începe prin a pregăti  focul  pentru pirostria noastră, pentru că această rețetă de „ prăjitură ” cu brânză și bacon se poate prepara și afară, în aer liber,

pe pirostrie. Bineînțeles că rețeta se poate pregăti și în casă, însă de această dată, o vom pregăti în aer liber, direct pe pirostrie.

Pasul 2.  Mai departe, vom avea nevoie de o vânătă mare, pe care o vom tăia în cubulețe de dimensiuni potrivite, pe care le vom pune într-un bol de dimensiuni potrivite. Apoi, vom tăia și un morcov mai mare, tot în cubulețe, pe care îl vom pune peste vânătă.

Tocarea legumelor continuă, așa că acum vom avea nevoie și de un cartof și o ceapă roșie, tot de dimensiuni mai mari, pe care le vom tăia în cubulețe mai mici și le vom adăuga peste restul legumelor din bol.

Pasul 3.  Acum că focul nostru este pregătit, vom așeza pe pirostrie o tigaie de dimensiuni mai mari, în care vom turna ulei (după preferințe), iar imediat apoi, cartoful și morcovul, pe care le vom împrăștia în toată tigaia, cu ajutorul unei linguri de

lemn.

Pasul 4.  În acest timp, vom toca și un ardei gras roșu, de dimensiuni mai mari, tot în cubulețe mici. Același lucru vom face și cu un ardei gras verde, pe care îi vom pune într-un bol de dimensiuni potrivite.

cea mai buna reteta de prajitura cu bacon
Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta de piftie de porc. Cum prepară Cătălin Scărlătescu acest preparat

Pasul 5.  Mai amestecăm în tigaie, iar apoi adăugăm și ceapa roșie. Așteptăm momentul în care s-a călit, pentru ca mai apoi să adăugăm și ardeiul gras roșu, dar și cel verde și vânăta. Cu ajutorul unei linguri de lemn, vom amesteca toate legumele din tigaie, din când în când, până încep să se rumenească.

Pasul 6.  A venit timpul să pregătim și carnea. Vom avea nevoie de un amestec de carne tocată de vită și porc, pe care îl vom pune într-un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga și 2 ouă întregi (la temperatura camerei), sare, piper negru măcinat, cimbru uscat și amestecăm pentru ca toate ingredientele să se încorporeze perfect.

Pasul 7.  Într-o altă tigaie de dimensiuni mai mari, vom forma un pat rotund din aproximativ 20 de fâșii subțiri de slănină, peste care vom așeza jumătate din cantitatea de carne tocată pe care tocmai ce am pregătit-o, în timp ce o presăm ușor. Peste aceasta vom așeza și câteva bucăți de brânză albastră (opțional) și un amestec de mozzarella cu brânză cheddar.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 8.  Legumele sunt gata și le luăm de pe foc, pentru a le turna peste amestecul nostru din cealaltă tigaie. Peste legume, vom adăuga și cealaltă jumătate din cantitatea de carne tocată, iar fâșiile subțiri de slănină care ies în afara tigăii, le vom aduce peste ultimul strat de carne, cât să îl cuprindă în totalitate. Tigaia se pune pe pirostrie, deasupra adăugăm puțin chili și acoperim cu o altă tigaie, peste care vom așeza câțiva cărbuni, pentru ca preparatul să se gătească uniform pe ambele părți.

cea mai simpla reteta de prajitura cu bacon
Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan). Un deliciu pentru iubitorii de nuci!

Pasul 9.  În acest timp, într-un bol de dimensiuni mai mici, vom adăuga câțiva căței de usturoi (după preferințe), sare (după gust), puțin praf de chili, miere (după gust), iaurt grecesc și le amestecăm pentru a obține un sos delicios.

Pasul 10.  Preparatul este gata așa că îl vom îndepărta de pe foc și din tigaie și îl vom așeza pe un platou. Deasupra vom turna sosul nostru delicios și puțină ceapă verde tocată, iar rețeta este gata!

„Prăjitura” cu brânză și bacon  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

Rețetă de „Prăjitură” cu brânză și bacon[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Cheesecake de turtă dulce. Desertul de Crăciun care nu necesită coacere!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețetă de Cheesecake de turtă dulce. Desertul de Crăciun care nu necesită coacere!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies